Görüş Bildir
Haberler
Sen Kedi İnsanı mısın Yoksa Köpek mi?

Sen Kedi İnsanı mısın Yoksa Köpek mi?

Ma Belle
16.10.2023 - 18:34 Son Güncelleme: 27.10.2023 - 20:01

Evcil hayvanlarımızla kurduğumuz arkadaşlığı hepimiz severiz. Peki evin içinde kaybolduğunu düşünürken dolabın içinde bulduğun kedi mi, yoksa her sabah beraber yürüyüş yaptığımız köpek insanı mısın? Testi çöz ve öğren! 🐾

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Biriyle konuşurken göz teması kurar mısın?

2. Peki insanlara ne sıklıkla sarılırsın?

3. Çok sık televizyon izler misin?

4. Senin için keyif verici bir akşam nasıl olmalı?

5. Peki en yakın arkadaşına seni sorsak, nasıl bir cümle kurar?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Şu an hayatında hemen olmasını istediğin şeylerden biri bunlardan hangisi?

7. Dürüst olalım: Üşengeç biri misin?

8. Son olarak pazar günlerini nasıl geçirirsin diye sorsak?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Sen kedi insanısın!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda senin kedi insanı olduğunu görüyoruz! Sevdiklerine temasta bulunmayı seviyorsun ve dokunsal bir insansın. Şakalaşmayı seversin ama dozunu kaçırmadığın sürece. Çünkü bazı el şakalarını pek sevmiyor gibisin. İnsanların sınırlarını geçmelerini istemezsin ve sen de o sınırları geçmemeye çalışırsın. Keyfine düşkün olduğunu gördük, eh biraz da üşengeç olabilirsin (merak etme, aramızda 🤫). Ama sana keyif veren aktiviteler için hareket etmekten hiç gocunmuyorsun. By yüzden seni görenler enerjinin hiç bitmeyeceğini düşünüyor. Umarız enerjin hiç bitmez!

Sen köpek insanısın!

Verdiğin cevaplara baktığımızda senin patili dostlarımızdan köpek insanı olduğunu gördük! Uyumlu birisin, arkadaşların tarafından çoook seviliyorsun ve bu sevginin hiç bitmemesini istiyorsun. Sadık bir insansın, yakın arkadaşlarına ve sevgiline bağlılığın herkesi hayran bırakıyor. Açıkçası biraz da hassas birisin, duygularına her zaman önem veriyorsun ve bazı olaylara istemeden de olsa duygusal yaklaşıyorsun. Seni sen yapan zaten duygularındır, onlara iyi bak!

Ayrım yapamadık, hem kedi hem de köpek insanısın!

Seçtiğin yanıtlara göre sen hem kedi hem de köpek insanısın! Sevecen, duygusal ve heyecanlı biri olduğunu gördük. Duygularını saklamaktan hiç çekinmiyorsun, gezmeyi ve eğlenmeyi seviyorsun. Kedi ve köpeklerle aran çok iyi, insanlar onlarla nasıl anlaşabildiğini çok merak ediyor ancak bu işin sırrını kimseye anlatmıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
110
68
21
14
8
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın