Görüş Bildir
Haberler
Sen Kahin misin? The Simpsons'ın Geleceğe Dair Gerçekleşen Kehanetlerini Öğrenince Dehşete Düşeceksiniz!

etiket Sen Kahin misin? The Simpsons'ın Geleceğe Dair Gerçekleşen Kehanetlerini Öğrenince Dehşete Düşeceksiniz!

Serngl
31.05.2020 - 15:03

YouTube'daki Allianz Motto Müzik kanalında, Sevim Gözay ile 'Merak Ediyorum'un yeni bölümünde The Simpsons'ın gerçekleşen kehanetlerine yer verilmiş!

Gerçekten oldukça şaşırtıcı!

Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=oGW5u...
İçeriğin Devamı Aşağıda

The Simpsons'ın geleceğe dair birçok öngörüsünün gerçekleştiğini artık hepimiz biliyoruz. Koronavirüs salgınından Trump'ın başkanlığına birçok şeyi bildiği iddia edilen Simpsons'ın gerçekleşen kehanetleri neymiş bir bakalım.

The Simpsons'ın geleceğe dair birçok öngörüsünün gerçekleştiğini artık hepimiz biliyoruz. Koronavirüs salgınından Trump'ın başkanlığına birçok şeyi bildiği iddia edilen Simpsons'ın gerçekleşen kehanetleri neymiş bir bakalım.

11. Amerika'nın ünlü kaplan terbiyecisi Siegfried & Roy çiftine sahneye çıkardıkları bir Sibirya kaplanının saldırması.

Bu olay tam 10 yıl sonra gerçek olmuştu. 2003'te Las Vegas'taki gösterilerine çıkardıkları Sibirya kaplanı, Roy Horn'a saldırarak; Horn'u boynundan yaralamıştı.

10. Sıradan bir vatandaşın uzaya gitmesi.

5. sezon 15. bölümde baba Homer Simpson astronot olarak uzaya gönderiliyordu. 2013 yılında ise tıpkı Homer gibi sıradan bir vatandaş olan Oliver, başvuran binlerce kişi arasından seçilerek uzaya gitmeye hak kazanmıştı.

9. Falcı aracılığıyla öngörülen 2010 yılında sesle kumanda edilebilen akıllı saatlerin, FaceTime gibi görüntü konuşmaların olması.

Lisa'nın bir falcıdan gelecekle ilgili kehanetleri dinlediği sırada, Lisa'nın gelecekte yani 2010 yılında kolunda sesle kumanda edilebilen akıllı bir saat olan biriyle nişanlı olduğu görülüyor. Yine aynı bölümde günümüzde hepimizin kullandığı görüntülü konuşmalar da yer alıyor. Bunu tahmin etmek zor değil diyeceksiniz ancak tarihine kadar öngörebilmek biraz tuhaf. Çünkü görüntülü konuşmalar tam anlamıyla 2010 yılında hayatımıza girdi.

8. Lisa'nın 11 Eylül saldırılarına işaret etmesi.

9. sezon 1. bölümde Simpsons ailesi Manhattan'a gidiyor ve dünya ticaret merkezi önünde durdukları sırada ailenin kızı Lisa bir dergi tutuyor. Derginin kapağında 9 dolar yazıyor ve 11 gibi görünecek şekilde ikiz kuleler görünüyor. Bu sahneden tam 4 yıl sonra İkiz Kuleler'e saldırı gerçekleştiğini hepimiz biliyoruz zaten. Hem de 11.09 tarihinde...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Bart'ın çiftçilik simülatöründe oynaması.

Ailenin üyesi Bart, 1998 yılında yayınlanan 9. sezonda bir çiftçilik simülatöründe oynuyordu; belki hatırlarsınız. 11 yıl sonra ise bir çiftçilik simülatörü oyunu olan Farm Ville çılgınlığı ortaya çıkmıştı.

6. Mutasyon geçiren domatesler.

Baba Homer Simpson, çiftçilik yaptığı bir bölümde nükleer malzemeler kullanarak tütün ve domatesi melezlediği ToMacco isimli bir ürün ortaya çıkarıyordu. 2011 yılında ise Japonya'nın yaşadığı depremin ardından Fukuşima Nükleer Santrali'nin civarındaki arazilerde Homer'ın domateslerine birebir benzeyen mutasyon geçirmiş domateslere rastlanmıştı.

5. Trump'ın başkan olması.

5. Trump'ın başkan olması.

2000 yılında ise Simpsons'ın en büyük kehanetlerinden birini görüyoruz. Amerika Birleşik Devletleri Başkanı olan Lisa, yaptığı bir konuşma sırasında Başkan Trump'tan enkaz devraldıklarını söylüyor.

4. National Security Agency'nin sıradan insanların günlük konuşmalarını dinlemesi.

2007 yılında vizyona giren The Simpson Movie'de ise Lisa devletin kendilerini gizlice dinlediğini ve gözlediğini söylüyor. Ardından Ulusal Güvenlik Ajansı binasını görüyoruz ve birçok ajanın sıradan insanların günlük konuşmalarını dinlediğine şahit oluyoruz. 2013'te ise Edward Snowden, hükumetin gözetleme sistemini gözler önüne serdiğinde bunun gerçek olduğunu öğrenmiştik hatırlarsanız. Ulusal Güvenlik Ajansı, hiçbir izni olmadan birçok konuşmayı takip etmişti.

3. Barack Obama seçilmesine rağmen oyun John McCain'e gitmesi.

2008 yılında, 20. sezon 4. bölümde Homer'ın Barack Obama'yı seçmesine rağmen oyunun John McCain'e gitmesi, 2012 yılında Pensilvanya'da gerçek olmuştu. Burada bulunan bir makine, Obama da seçilse Mitt Romney'e oy verdirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. FIFA'daki yolsuzluklar ve hakem hileleri.

2. FIFA'daki yolsuzluklar ve hakem hileleri.

25. sezon 16. bölümde ise Homer'ın FIFA'daki yolsuzluklardan ve hakem hilelerinden bahsettiğini görüyoruz. Kapağında futbol skandalı yazan bir dergi de var hatta. 2015 yılına geldiğimizde ise FIFA'ya yönelik suçlamalar gündeme bomba gibi düşmüştü. Çeşitli yolsuzluklar ve hileler gündeme geldi.

1. Ve son olarak The Simpsons'ın, son aylarda yaşadığımız COVID-19 salgınını ve katil arıları öngördüğü de iddia edilmişti.

Yayınlanan bölümde Japonya kaynaklı, Osaka gribi yer alıyor ve bir paketle Homer'a ulaşıyordu. Kasaba halkının bir araya toplanarak Dr. Hibbert’dan ‘bir hastalığa çare bulmasını’ istediği görülüyordu. Doktor ise verebileceği tek tavsiyenin yatak istirahatı olduğunu söylüyordu.

Kehanetlerin tamamına buradan ulaşabilirsiniz!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
347
85
56
32
31
24
22
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
unhappy-witch

Bunlar kehanet değil bizzat çizgi filmlerinde yaptıkları şeyleri dünya hayatındada gerçekleştiriyorlar. Aslında anlayana önceden haber veriyorlar.

verita

Kesinlikle öyle. Bir de illuminati oyun kartları var. Orada ise Lady Gaga' dan, Obama' ya kadar birçok şeyi önceden haber vermişler.

Pasif Kullanıcı

Trump'ın başkanlık konusu kehanet vs. değildi. Trump daha önce de başkan adayı olmuştu. Bunun üzerine Simpsons'ın medyatik ve geveze bir iş adamı olan başkan... Devamını Gör

ruin

Size bu gerçeği söyleyip masum kalbinizi kırmak istemem ama bir iki tanesi hariç diğerlerinin hepsi fan art arkadaşlar. Yani baz aldıkları olaylar patladıkta... Devamını Gör