Görüş Bildir
Haberler
Sen Hangi Harry Potter Okuluna Gitmelisin?

Sen Hangi Harry Potter Okuluna Gitmelisin?

Ma Belle
12.05.2023 - 10:02

Potterhead tayfa buraya! Çeşitli büyülerin öğretildiği ve gerçek hayatta olsaydı gitmek için can atacağımız Harry Potter'ın hangi okuluna gitmelisin? Merak ediyorsan teste başlayabiliriz!

1. Başlıyoruz! Bir büyü seçelim!

2. Sence Hogwarts'ta en çok hangi dersten başarılı olurdun?

3. Arkadaşların seni nasıl biri olarak tanıtır?

4. Kendini hangi hayvana daha yakın görüyorsun?

5. Hogwarts çok hareketli bir okul ve asla boş durmuyorsun. Okulda bir bölgede görevlendirileceksin diyelim. Nerede görev almak isterdin?

6. Büyücülük okulunda hayalet eksik olmaz! Bir hayalet seçmeni istesek?

7. Affedilmez bir lanet seç bakalım!

8. Son olarak, favori rengini seç!

Ravenclaw!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda akıllı, bilge ve erdemli biri olarak tanıdık seni. Saygı hayatında hiçbir zaman eksik olmuyor, yerinde duramıyorsun ve sürekli bir meşgale bulabiliyorsun kendine. Bu yüzden Ravenclaw'da okumalısın. Seçmen şapkan hazır bile!

Hufflepuff!

Seçtiğin yanıtlara göre sen çok sadık, dürüst ve saygın birisin. Kibarlığınla insanların gönlünü fethedebilmeyi başarıyorsun. Arkadaşlık ilişkilerin çok sağlam ve güçlü, bu yüzden seni Hufflepuff'ta görmeyi çok isteriz. Seçmen şapkan hazır bile!

Gryffindor!

Cesur, korkusuz ve gözü kara biri olduğun için senin Gryffindor'da okuman lazım! Seçtiğin yanıtlara göre çalışkan biri olduğunu hemen anladık. Kıvrak bir zekan var, olay örgülerine hakim olup olayları hemen çözüme kavuşturabiliyorsun. Seçmen şapkan hazır!

Slytherin!

Herkes iyi olsaydı kötülüğün bir anlamı kalmazdı. Herkes kötü olsaydı iyi olmanın hiçbir manası kalmayacaktı. Sen de bu felsefede hareket edip biraz şeytani bir yönünü çalıştırıyorsun. Zaten biri iyiyse bu dünyada işi ne, hemen cennete gitsin, değil mi? Seçtiğin yanıtlar senin Slytherin'de okuman gerektiğini söylüyor. Seçmen şapkan hazır bile!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
310
201
56
51
34
25
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın