Görüş Bildir
Haberler
Sen 2000'lerin Seksi Modellerinden Hangisisin?

Sen 2000'lerin Seksi Modellerinden Hangisisin?

Bir dönemin hepimizin ağzının suyunu akıtan ''Olmaz böyle güzellik! '' dediğimiz, etkisi hala devam eden cennetteki huriler misali bu top modellerden kişiliğine göre sen hangisisin?

Hazırsan Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşın?

2. Kişiliğini nasıl tanımlarsın?

2. Kişiliğini nasıl tanımlarsın?

3. Bu parçalardan hangisi sana daha çok hitap ediyor?

4. Peki bu erkeklerden hangisini daha çok beğeniyorsun?

5. İlişkilerde nasılsındır?

5. İlişkilerde nasılsındır?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu bikinilerden hangisi senlik?

7. Bir de araba seç bakalım?

8. BU hobilerden hangisini tercih edersin?

9. Yaşamak için nereyi seçersin?

10. Tarzını en çok beğendiğin marka?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Adriana Lima!

Kişiliğin, tarzın ve seçimlerin olsun sen tam bir Adriana Lima'sın! Hayal tadında bir güzelliğe sahip, Tanrı'nın bitirme tezi. Kökenindeki bütün ırkların güzelliğini kendinde toplamış melez doğa harikas; Fransız, Portekiz, Japon, Afrika, Karayip ve Amerikan yerlilerinin ortak yapımı.

Isabeli Fontana!

Kişiliğin, tarzın ve seçimlerin olsun sen tam bir Isabeli Fontana! Brezilyalı kadınların efsanevi güzellikte olduğunun kanıtıdır. 1983 doğumlu ve iki tane boyu kadar çocuğu olmasına rağmen hala taş gibi olması akıllara zarar!

Gisele Bündchen!

Kişiliğin, tarzın ve seçimlerin olsun sen tam bir Gisele Bündchen'sin! ''Kutsal vücut'' lakaplı süper model. İddialı bakışlarında özgüven akan süper modelimizin ayağını yıllar önce meslektaşları çeşitli kumpaslarla tam manasıyla ayağını kaydırmaya çalışmış olsalar da kendisi bu durumu en iyi şekilde kullanmış ve adını sektörün tepesine altın harflerle yazdırmıştır.

Kate Moss!

Kate Moss!

Kişiliğin, tarzın ve seçimlerin olsun sen tam bir Kate Moss'sun! Hem anne, hem seksi, hem güzel, hem işinde çok başarılı, hem şarkı söylüyor, hem dans ediyor... O tam bir icon!

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
29
10
5
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Isabeli Fontana!

Gizem Yenikler

Gisele Bündchen! Kişiliğin, tarzın ve seçimlerin olsun sen tam bir Gisele Bündchen'sin! ''Kutsal vücut'' lakaplı süper model. İddialı bakışlarında özgüven ak... Devamını Gör

Aleda

Kişiliğin, tarzın ve seçimlerin olsun sen tam bir Adriana Lima'sın! Hayal tadında bir güzelliğe sahip, Tanrı'nın bitirme tezi. Kökenindeki bütün ırkların güz... Devamını Gör