Görüş Bildir
Haberler
Selülit ile Başa Çıkmanın Yolları

Selülit ile Başa Çıkmanın Yolları

Pegarose
04.04.2014 - 11:39 Son Güncelleme: 04.04.2014 - 11:51

Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür’ün de “Selülit-Beslenme İlişkisi”ni anlatıyor. Selülitle baş edebilmek adına anti-selülit ürünü Elancyl Cellu Slim de yardımımza koşuyor.

Elancyl Cellu Slim basın toplantısı Pierre Fabre Dermokozmetik Pazarlama Direktörü Magali Eclache, Pierre Fabre Dermokozmetik Eğitim Müdürü Elif Saygılı ve Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür’ün katılımıyla gerçekleşti.

Pierre Fabre Dermokozmetik Pazarlama Direktörü Magali Eclache toplantı ile ilgili olarak;

“Elancyl, 40 yıldan uzun bir süredir sadece eczanelerde bulunan, incelme pazarında öncü ve her zaman ilkleri uygulayan lider markadır. Yenilenen formülü ile CELLU SLIM en dirençli yağları bile parçalayan, ilk inceltici anti-selülit ürünüdür. 2014′de Elancyl yeni ürün ler piyasaya sürdü. Elancyl Cellu Slim İnceltici Bakım Ürünü, Elancyl Cellu Slim Ventre Plat Karın Bölgesi için Selülit Karşıtı İnceltici Jel, vücut bakımında ise Elancyl Duş Yağı, Enerji Veren Nemlendirici Süt ve Ferahlık ve Enerji Veren Sprey tüketicileriyle buluştu” diyor.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür “Bugün ne yerseniz, yarın onu giyersiniz”

Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Sema Gübür ise; “Tek yönlü ve sağlıksız beslenme selülitin ana nedenlerinden biridir. Fast-food yiyecekler, doymuş yağ içeriği yüksek yiyecekler (hazır gıdalar), salam, sosis, sucuk gibi şarküteri ürünleri damar tıkanmasına yol açtığı gibi, şeker ve tuz tüketiminin aşırı miktarda artması dokularda ödeme neden olduğu için selülit oluşumunda da etkili. Örneğin tuz içeriği yüksek olan turşu, konserve, şarküteri ürünler, konserve yiyecekler gibi yiyecekler çok fazla tüketilmemeli. Basit şeker içeriği yüksek çikolata, tatlılar, şekerlemeler, keklerden olabildiğince uzak durmak gerekir. Kızartma yerine, fırında pişirme, haşlama, ızgara gibi pişirme yöntemleri tercih edilmeli. Katı yağlardan uzak durulmalı. Fazla yağ tüketimi selülit oluşumuna veya selülitlerin artmasına neden olmakta. Günde en az 2-2.5 litre su içilmelidir. Sağlıklı beslenmeye ek olarak kişi düzenli olarak yürüyüş yapmalı, fiziksel aktivitesini artırmalıdır. Bol su içerek yürüyüş desteklenmeli bu şekilde sağlıklı bir dolaşım sistemi ile selülitlerden korunmak ve selülitleri azaltmak mümkün. Selülitten korunmak için yeterli ve dengeli BESLENME son derece önemlidir. Unutmayınız ki; bugün ne yerseniz, yarın onu giyersiniz!!!” diyor.

Pierre Fabre Dermokozmetik Eğitim Müdürü Elif Saygılı ise konuşmasında Elancyl’in yenilenen formülünün içeriğindeki Cecropia, Kafein, Elma Ağacı Ekstresi, Schuan Biberi Esktresi, Sarmaşık Ekstresi’den bahsetti. “Bu çok etkin içerikle Elancyl Cellu Slim en inatçı selülitlere karşı bile etkili iyileşme sağlar. Yağ yakımı hızlanır, yağ depolanması engellenir. İnceltici ve ödem atıcı özelliği, portakal kabuğu görünümünü azaltmaya ve silüeti düzeltmeye yardımcı olur. Elancyl Cellu Slim, vücudun doğal incelme bioritmine uygun olarak, sabahları yağ yakmaya, geceleri ise yağ depolanmasını azaltmaya yardımcı olur. Elancyl Cellu Slim, her gün kalça, baldır ve basen bölgesine saat yönünde dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır. Ürünün etkisi kullanım şekline, ne sıklıkla kullanıldığına ve yaşam tarzına bağlı olarak değişebilir.” diye anlatıyor.

Kaynak: http://www.pegarose.com/selulit-ile-b...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın