Görüş Bildir
Haberler
Selma Ergeç'in Büyük Aşkı Yargı'ın Yıldızı Çıktı! Birlikte Olabilmek İçin Eşinden Boşandı...

Selma Ergeç'in Büyük Aşkı Yargı'ın Yıldızı Çıktı! Birlikte Olabilmek İçin Eşinden Boşandı...

GNS
13.02.2022 - 19:50

Kanal D ekranlarının popüler dizisi Camdaki Kız'ın Selen'i Selma Ergeç hakkında ortaya çıkanlar duyanları şaşkına çevirdi. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Enis Arıkan gibi başarılı isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisindeki kusursuz oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Selma Ergeç'in eski aşkının Yargı'nın kötü karakteri olduğu ortaya çıktı. Peki Selma Ergeç'in uğruna eşini boşadığı aşkı kim? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan oyuncu Selma Ergeç'in eski aşklarına dair detaylar şaşkına çevirdi. Özel hayatıyla gündeme gelmekten kaçınan oyuncu Selma Ergeç'in, Camdaki Kız dizisindeki Selen karakteri ile dikkatleri yeniden üstüne çekmesi geçmiş defterlerin açılmasına sebep oldu. Selma Ergeç'in eski aşkının Yargı'nın kötü karakteri olduğunu duyanlar şaşkına döndü. İşte detaylar...

Selma Ergeç'in Eski Aşkı Yargı'nın Yıldızı Çıktı

Selma Ergeç'in Eski Aşkı Yargı'nın Yıldızı Çıktı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız ile adından söz ettiren Selma Ergeç'in eski sevgilisinin kendisinden 17 yaş büyük ünlü oyuncu olduğunu öğrenenler hayret etti.

Film Setinde Tanıştılar

Film Setinde Tanıştılar

Selma Ergeç'in, bir dönem Yargı dizisinin Yekta'sı Uğur Polat ile aşk yaşamış olması yeniden gündeme gelince hayranları şaşkına döndü. Selma Ergeç ve Uğur Polat'ın, 2007 yılında vizyona giren Sis ve Gece filminde tanışıp yakınlaştığı bilinmekteydi.

Uğur Polat için Eşinden Boşandı

Uğur Polat için Eşinden Boşandı

Filmin çekildiği dönemde sevgilisi Beste Bereket'ten ayrılan ve büyük bir depresyon içerisinde olan Uğur Polat, mutluluğu Selma Ergeç ile bulmuştu. Fakat ortaya atılan iddialara bakıldığında Selma Ergeç, o dönem evliydi ve Uğur Polat için eşinden boşandı.

2 yıl boyunca aşklarını dolu dizgin yaşayan Uğur Polat ve Selma Ergeç, ayrıldıktan kısa bir süre sonra ilişkilerine ikinci şans vermiş ve barışmalarını kutlamak için Afrika tatiline çıkmışlardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selma Ergeç, 2015 yılında Can Öz ile dünyaevine girdi. Çiftin, Yasmin adında bir kız çocukları bulunuyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
8
6
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın