Görüş Bildir
Haberler
Selfie Çeken Şehzade Heykelinin Yine Kılıcı Kırıldı

Selfie Çeken Şehzade Heykelinin Yine Kılıcı Kırıldı

ATKN
30.05.2015 - 17:39 Son Güncelleme: 30.05.2015 - 23:49
İçeriğin Devamı Aşağıda

Amasya'da elindeki cep telefonuyla yaptığı selfie ile gündem olup uğradığı saldırı sonucu kırılan telefonu ve kılıcı yenilenen şehzade heykelinin kılıcı yine kırıldı.

Şehzadeler şehri Amasya'da, elindeki cep telefonuyla yaptığı selfie ile gündem olup uğradığı saldırı sonucu kırılan telefonu ve kılıcı yenilenen şehzade heykelinin kılıcının yine kırıldığı görüldü.

Bir elinde kılıç, diğer elinde selfie yaptığı cep telefonuyla Yeşilırmak kenarına konulduktan sonra dikkatleri üzerine çekip binlerce insanın fotoğraf çektirmesi üzerine sosyal medyada tartışmaya yol açıp önce telefonu, ardından kılıcı kırılan şehzade heykeline saldırdığı tespit edilen iki şahıs yakalanıp ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılmıştı.

'Yeniden yaptıracağız'

Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş da, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Nazar değdi. Herhangi bir kasıt yok. Montaj yapıldığı yerden kırılmış. Yeniden yaptıracağız' diye konuştu.

Yurdun farklı bölgelerinden gezi amacıyla gelen kişiler ise fotoğrafını çekip selfie yaptıkları heykeli beğendiklerini söylediler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ajanslar - Sondakika.com

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0