Görüş Bildir
Haberler
Seksenler 'Amelie' Zeynep Demirel Kimdir? Zeynep Demirel, Nereli, Kaç Yaşında?

Seksenler 'Amelie' Zeynep Demirel Kimdir? Zeynep Demirel, Nereli, Kaç Yaşında?

Yeni sezonuyla bu akşam 20.00'de TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşacak olan, Seksenler'in yönetmen koltuğuna Birol Güven oturuyor. Senaryosunu Murat Aras, Birol Güven, Eray Yasin Işık ve Deniz Gök'ün kaleme aldığı Seksenler dizisinde 'Amelie' karakterine hayat veren Zeynep Demirel'in kim olduğu merak ediliyor. Peki, Zeynep Demirel kimdir? İşte Zeynep Demirel hakkında bilinmesi gerekenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seksenler 'Amelie' Zeynep Demirel Kimdir?

Seksenler 'Amelie' Zeynep Demirel Kimdir?

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demierl ile evlenmeden önceki adı Zeynep Sever olan ünlü güzel, 9 Temmuz 1989 yılında İstanbul'da doğdu. Belçika'da 2009 yılında katıldığı Miss Universal yarışmasında 15. olan Zeynep Demirel, mankenliğin yanı sıra kısa süreli oyunculuk da yaptı. 2010 yılında Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel'in bu evliliğinden Yade ve Yeda isimlerinde iki çocukları var. 1.78 boyundaki ünlü güzel, 55 kilo.

Seksenler Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Seksenler Dizisiyle Ekranlara Dönüyor

Bir dönem hayatını sürdürdüğü Belçika güzellik kraliçesi seçilen Zeynep Sever, Volkan Demirel ile evlendikten sonra dünyaya gelen kızları dolayısıyla mankenliğe ara verdi. Çocuklarının büyümesiyle iş hayatına geri dönen ünlü isim, Seksenler dizisiyle ilk oyunculuk deneyimi için kameralar karşısına geçti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın