Görüş Bildir
Haberler
Seks Sırasında İnsanların Başına Gelen Birbirinden Acayip Olayları Okuyunca Bekar Kalmak İsteyeceksiniz!

Seks Sırasında İnsanların Başına Gelen Birbirinden Acayip Olayları Okuyunca Bekar Kalmak İsteyeceksiniz!

bathsheba
17.10.2018 - 08:49

BuzzFeed kullanıcıları için küçük bir anket yapıldı ve cinsel ilişki sırasında başlarına gelen en garip şey soruldu. Biz de sizler için cevapları derledik. Buyurun...

Kaynak: https://www.buzzfeed.com/jamedjackson...
İçeriğin Devamı Aşağıda

13. Son tampon çıkartıcı:

'Bir erkekle çıkıyordum, tam yataktayken regl döneminde olduğumu söyledim. Bu durumun umurunda olmadığını dile getirdi ben de kullandığım tamponu çıkartmak için banyoya gitmek istedim. 3 kız kardeşi olduğu için bu konuda bilgili olduğunu söyledi ve bir anda ağzıyla tamponun ipinden çekerek çıkarttı ve fırlatıp attı.' (Anonim)

12. Burun kanaması:

'Erkek arkadaşımla kanepenin üzerindeydik ve ben yoğun bir oral seksin tam ortasındaydım. Burnumun içerisinde akan bir şey hissettim ama sümük olabileceğini düşünüp devam ettim. ikimizde baktığımız an penisinin üzerinin kan dolu olduğunu gördük.' (Anonim)

11. Yırtılmış popo:

'Televizyon koltuğunda ilişkiye girmiştik. Erkek arkadaşım popomu kavramak istedi. İlk başta sevişirken regl olduğumu düşündüğüm için utandım ve etrafa baktığımda her yerin kan olduğunu gördüm. Ben çok utanmıştım ama o çok sakindi. Hatta ben giyinirken etrafı temizledi. Ertesi sabah hala ağrım vardı ve popomu kavramaya çalışırken yırtık oluşturduğunu fark ettim.' 

10. Anne sütü:

'İlk bebeğimin doğumundan iki ay sonra, kocamla seks yapmaya karar verdik. Gerçekten hazırdım ve kocam pikeyi aldı ben de üzerimize örttüm. Artık beni çıplak görmek istemediğini düşündüm ama öyle değildi. Orgazm olmam reflekslerimi rahatlattı ve mememden süt fışkırdı.' (danih47af4a746)

9. Yatak başlığı kazası:

'Bir erkekle takılıyordum, ben minyon bir tipken o büyük ve güçlüydü. Beni döndürmeye çalışırken gücünün farkında olmadı ve kafamı yatak başlığına çarptım. Kaşımın üzerinde bir kesik oluştuğunu alnımda bir sıcaklık hissedene kadar fark etmedim. İlk başta güldük ama ertesi sabah uyandığımda gözüm morarmış ve küçük bir kesiğim vardı.' (honu22)

İçeriğin Devamı Aşağıda

8. Kapı kolu faciası:

'İkimizde zevkin doruklarındaydık. Erkek arkadaşım ayakta olmamızı istediğini söyledi. Beni kaldırdı ve kapıya doğru ittirdi. Tam o sırada kapı kolu vajinamın iç kısmına geldi ve yırttı. Sonrası ise her yer kan...' (brittritt1245)

7. Pancake dağınıklığı:

'Sevgilim ve ben ilk defa cinsel ilişkiye girdikten sonra bana pancake yaptı. Ben de yeniden seks yapmak için yarım saat nasıl bekleyeceğim konusunda şaka yaptım ve aniden başladık. Beni aniden masanın üzerine yatırdı, bittiğinde ise bir şeylerin yolunda olmadığının farkındaydım. Mide bulantısı hissetmeye başladım ve sonra her yere kustum.' (hannahd4930d58fa)

6. Durmayan kanama:

'İlk defa cinsel ilişki yaşadığım zaman kanayacağını biliyordum ama aynı zamanda regl dönemim başladı. Her yerde kan vardı, yatağında, yerlerde... Tabii ki sonra bir hafta karın ağrısıyla uğraştım.' (samk61)

5. Yerin dibine girmek:

'Planlarım arasında yokken hoşlandığım erkek beni evine davet etti ve o anın heyecanıyla kabul ettim. Evine gittikten sonra tam başlayacağımız anda tüylerimin olduğunu hatırladım ama geri adım da atamazdım. Gerçekten kendimi yerin dibine girmiş gibi hissettim.' (Anonim)

4. Sinirli bir misafir...

'Erkek arkadaşımla (şuanda eski olan) salonunda seks yapmaya başladık, o sırada köpeği bize doğru geldi. Meme doğru yaklaştı ve yanımıza yattı. Bir süre güldük ama köpeği bir şekilde uzaklaştıramadığımız için yarıda bırakmak zorunda kaldık.' (ViolaHastings)

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Mutlu sonu olan kanlı bir hikaye:

'17 yaşındayken erkek arkadaşımın evine gittim. Ailesinin evde olmadığını düşünerek yatak odasına gittik. Ben de cinsel ilişki sırasında biraz sesli ve agresif olmayı seviyordum. Tam o sırada alnım burnuna çarptı ve burnu kanamaya başladı. Annesi eve gelmiş olmalı ki çıkardığımız sesleri duyunca odaya geldi. Bizi gördüğünde çıplaktık ve sevgilimin burnundan kan geliyordu. Güzel haber ise şu 12 yıl geçti ve biz hala birlikteyiz. Bu anımızı hatırladıkça gülüyoruz.' (1066)

2. Büyükleri hatırlamak için seçilmiş ne kötü an:

'Geçen yıl garip bir çocukla çıktım. Önce öpüşüyorduk ama işler biraz daha hareketlendi ve seks yapmaya karar verdik. Tam kıyafetlerimi çıkarttığım an, bana döndü ve aynı sütyenden büyük anneannesinde de olduğunu söyledi. Seks boyunca anneannesi ile olan anılarını anlatmaya devam etti.' (mabelr411a349bb)

1. Kayıp tampon...

'Seks yapmaya çok ihtiyacım vardı, eski sevgilime ulaşmak için 45 dakika boyunca araba kullandım. Ertesi sabah tamponumu çıkartmadığımı fark ettim. Penisi o kadar büyük ki tamponu benim çıkartamayacağım kadar uzağa itmiş. 30 dakika uğraştıktan sonra vazgeçip aradım ve yardımını istedim. Çalıştığı yere gittim, kapıyı kitledik. 15 dakika boyunca uğraştık ve sonunda çıkarttı.' (lauront)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
413
371
137
99
77
57
34
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zaphire Okta Logue

4. Meme doğru yaklaştı ve yanımıza yattı. bunu çevirirken aklınız neredeydi belli oluyor :D

miyavmiyav

aşkım sen kapı kolu gel benim orama gir...

TokyoKito

Regl gününe yakın veya günündeyken nasil yapiyorsunuz çok tehlikeli aslinda mikrop kapma olasılığı çok fazla neyse yiyişin siz😂 ayrıca #1 gif nasil bir sey a... Devamını Gör

Giordano Bruno

Sürekli, olayı özellikle o günlere denk getirdiğini düşündüğüm bi kız arkadaşım vardı, bunu konuştuğumuzda hormonal olarak olayın o günlerde daha iyi olduğun... Devamını Gör