Görüş Bildir
Haberler
Seks Esnasında Partnerleriyle Aralarında Geçen Sinir Bozucu Diyalogları Paylaşan Kişilerin İsyanları Sizi Güldürecek!

etiket Seks Esnasında Partnerleriyle Aralarında Geçen Sinir Bozucu Diyalogları Paylaşan Kişilerin İsyanları Sizi Güldürecek!

mickeymouse
24.06.2020 - 00:15

Seks esnasında yaşadıkları sinir bozucu diyaloglara isyan eden insanları sizin için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Kız arkadaşım hard seks seviyor. Ben de özellikle o sert seviyor diye biraz ileri gidiyorum çoğu zaman. Geçen gün dozu biraz kaçırmışım. Sevgilim tam seksin en ateşli yerinde 'Ciğerim delindi yeter' diye bağırdı. Siz siz olun bu işin dozunu iyi ayarlayın."

2. Haydaaaa...

2. Haydaaaa...

3. "Seks esnasında değil ama ufak bir yakınlaşmanın ardından erkek arkadaşım heyecanlı bir şekilde yüzüme bakıp "Vercen mi?" diye sormuştu. "Sence böyle mi sorulur?" diye tepki gösterdiğimde de "Napim, heyecanlandım" demişti. Hayatımda hiçbir insandan bu kadar çabuk soğuduğumu hatırlamıyorum."

4. "Kız arkadaşım ne zaman seks yapsak hüngür hüngür ağlamaya başlıyor. Panikliyorum ve duruyorum tabii. Canını mı acıtıyorum diye sorduğumdaysa "Hayır, mutluluktan ağlıyorum" diyor. Kabus gibi!"

5. Neden ben? Anlatsana biraz...

5. Neden ben? Anlatsana biraz...
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Flörtümle öpüşürken -e haliyle olması gerektiği gibi- penisim hafif yukarı doğru kalkmıştı. Teması hisseden flörtüm, "çeker misin onu ordan" demişti. Bu söz bende travma yarattı."

7. "Kocam yıllar önce seks esnasında bir an durup, "Şeyden sonra dürüm mü söylesek?" diye sormuştu. O anı gerçekten unutamıyorum. Zıkkımın kökü var, yemek ister misin?"

8. "'Aşkım saçım!!!!' Bu cümleyi duymayan var mı cidden? Yahu madem saçın rahatsız ediyor, toplasana saçlarını. Benim konsantrasyonumu bozuyorsun..."

9. "Dirty talk esnasında bana küfür etsene demişti. Ben de etmiştim. Sonra "ben öyle bi' küfür mü dedim, resmen sövdün" diyerek burnumdan getirmişti... Siz siz olun dirty talk'a dikkat edin!"

10. "Kız arkadaşım seks esnasında bir anda panikleyip, "İçimde bir yerlere dokundun, böyle olmaması gerekiyo!" demişti. Nasıl olması gerekiyor acaba canım sevgilim. Tam olarak öyle olması gerekmiyor mu?"

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Erkek arkadaşım ilk oral seks deneyiminde "Tadı neden böyle?" diye sormuştu. Utançtan kıpkırmızı olmuştum. Sen nasıl olsun istersin ki..."

12. "Fuck buddy'im seks esnasında bana "Ses efekti yapmasan olur mu?" demişti. Geri zekalı, ne zaman hatırlasam sinirleniyorum..."

13. "Antidepresan kullandığım sıralarda sertleşme problemi yaşıyordum. Kız arkadaşım ön sevişme sırasında durup, "Neden kalkmıyor?" diye sormuştu. Sonrasını tahmin edersiniz..."

Sizin böyle sinir bozucu seks anılarınız var mı?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2550
958
924
260
257
214
180
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze Aktaş

- İsra Suresi, 32. ayet; "Zinaya yaklaşmayın. Zira zina yapmak, bir hayasızlık olup çok kötü bir yoldur.

Pasif Kullanıcı

Peki bize ne? Ateistler, deistler ve agnostikler olarak diyoruz şu metafiziksel ögeleri kendinize saklayın. Doğanın her saniyesinde var cinsel arzu. Ve biz d... Devamını Gör

Görüyorum ki bizim genç erkeklerimiz kızlarımız çatır-çutur zikişiyor... Allah eli-yüzü düzgün helal süt emmiş Sevgilisi olmuş olabilir Öpüşmüş olabilir ama... Devamını Gör

assistant

@heybetkudretşerefli ne demek öpüşmüş olabilir...kadın dediğin sadece kocasıyla öpüşür. o da kocası isterse..sen benim helalsüt emmiş bacılarıma iftira atam... Devamını Gör

Hazel Ecem Kılıç

Bir de vajinal hava sesini osuruk sanan erkekler... Seks esnasında ara verip , onun osuruk olmadığını anlatmak zorunda kalmak, klitorisin içe kaçması ge bitiş.

Pasif Kullanıcı

Bu durum ilk defa başımıza geldiğinde internetten araştırdık. Ekşi sözlükte yazarın biri bu durumu a* fortlaması diye yazmış. Abartmıyorum 45 dakika kahkaha ... Devamını Gör