Görüş Bildir
Haberler
Sedef Kabaş Hakkında İddianame Hazırlandı! İşte İstenen Ceza

Sedef Kabaş Hakkında İddianame Hazırlandı! İşte İstenen Ceza

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret gerekçesiyle geçtiğimiz günlerde tutuklanan Gazeteci Sedef Kabaş hakkında iddianame hazırlandı. Kabaş için toplam 12 yıl 10 aya kadar hapis cezası istendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soruşturma sonunda hazırlanan iddianamede, Sedef Kabaş'ın zincirleme şekilde 'Cumhurbaşkanına alenen hakaret', İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na yönelik sözleri nedeniyle de iki kez 'kamu görevlisine görevinden dolayı alenen hakaret' suçlarını işlediğinin tespit edildiği belirtildi.

İddianamede Kabaş'ın zincirleme şekilde 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan 1 yıl 5 ay 15 günden 8 yıl 2 aya, bakanlara yönelik 'görüntülü iletiyle kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret' suçundan ise 2 yıl 4 aydan 4 yıl 8 aya olmak üzere toplam 3 yıl 9,5 aydan 12 yıl 10 aya kadar hapisle cezalandırılması talep edildi.

Kabaş’ın avukatı Uğur Poyraz, "Haksız tutuklamayı haklı göstermek için hayli uğraşmışlar" dedi. 👇

Kabaş ne demişti? 📹

Ayrıca bakınız 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
69
39
16
9
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
serhat çelik

Yuh mk adammı öldürdü

zeynep Seda Kaldan

Doğru söyleyen dokuz köyden kovulur, lafının capcanlı örneğini görüyoruz şu an. Bu ülkede bu zamanda doğruları konuşup insanların gözünü açmaya çalışan kim v... Devamını Gör

Selam Öabakan

dört yılda benden olsun