Görüş Bildir
Haberler
Sedat Peker: 'Çeçenlere Moskova'da Bombalı Eylem Yaptıralım'

etiket Sedat Peker: 'Çeçenlere Moskova'da Bombalı Eylem Yaptıralım'

Ulaş
14.03.2016 - 23:30

Sedat Peker, Ankara saldırısından sonra yayımladığı yazıda 'İstihbaratımız Çeçen mücahitleri Moskova'da bombalı eylemler yapabilmesi için eğitmeli' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 Kasım seçimi öncesi  Rize'de yaptığı mitingde söylediği 'Oluk oluk kan akacak' sözlerinin ardından 'Bu suça ortak olmayacağız' bildirisine imza atan akademisyenlere de aynı sözleri tekrarlayan suç örgütü lideri  Sedat Peker,  Ankara'daki saldırıya ilişkin kişisel internet sitesinden yayımladığı yazıda 'Rus istihbarat servisinin PKK ve PYD militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımız da Çeçen mücahitleri eğitmeli ve de  Moskova'nın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır' dedi.

Peker kendi internet sitesi üzerinden yayınladığı yeni yazısından dikkat çeken bölümler şu şekilde;

'Rus istihbarat servisinin PKK ve PYD militanlarını daha profesyonel bombalı eylemler yapabilmeleri için eğittiği gibi bizim istihbaratımızda Çeçen mücahitleri eğitmeli ve de Moskova'nın göbeğinde eylem yapabilmelerini sağlamalıdır. (Ve tabi ki bu eylemlerden sonra ilk üzüntüsünü bildiren ülkede biz olmalıyız.  Kızılay'daki patlamadan hemen sonra Rusya'nın bize yaptığı iğrençlik gibi.)

Ayrıca PKK militanlarında ele geçirilen Rus malı zırh delici ve bunun gibi gelişmiş silahların tamamı resmi tutanaklarda imha edilmiş gibi gösterilmeli ancak aslında Çeçen direnişçilere teslim edilmelidir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
542
289
128
44
42
15
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
hakan

Kafaya bak. Pırıl Pırıl

Melih Işık

kullanılmamış ya ondan

Mrs Dalloway

Allah peygamber askina su gerizekaliyi kim ciddiye alip konusturuyor ya. Yani vasfi ne bu adamin? Egitimci mi, burokrat mi, asker mi? Escobar misin Al Capone... Devamını Gör

dürüst

bu adam hiç siklenmediğinin farkında deil heralde