Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yiyeceklere Göre Beslenme Rutinini Tahmin Ediyoruz!

etiket Seçtiğin Yiyeceklere Göre Beslenme Rutinini Tahmin Ediyoruz!

Ecivicivokke
22.05.2024 - 21:01

Favori yiyeceklerini seç, beslenme rutinini tahmin edelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Bu yemeklerden birini seç bakalım!

2. Bu ikiliden hangisi seni çekiyor?

3. Tarafını seç!

4. Bu yiyeceklerden hangisi tam senlik?

5. Birini seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Biraz da gün lezzetleri! Bu ikisi arasından hangisi sana hitap ediyor?

7. Sebze mi et mi? Seç bakalım!

8. Leziz! Bunlardan hangisini isterdin?

Sen genelde sağlıklı besleniyorsun!

Sen genelde sağlıklı besleniyorsun!

Sen günlük rutininde genellikle sebze ve meyvelerle besleniyorsun. Bununla birlikte, yemek yapmayı ve yeni tarifler denemeyi seviyorsun. Hafta sonları genellikle markete gidip taze meyve ve sebzeler alarak, yeni ve sağlıklı yemekler yapma planları yapıyorsun. Aynı zamanda, sağlıklı yaşam tarzını desteklemek için düzenli olarak spor yapıyor ve açık havada aktivitelerde bulunmayı tercih ediyorsun. Spor sonrası protein açısından zengin atıştırmalıklar tüketmeyi seviyorsun ve genellikle badem, fıstık ezmesi veya yoğurt gibi besleyici seçenekleri tercih ediyorsun. Sağlıklı beslenme alışkanlıklarını koruyarak enerjik ve dengeli bir yaşam sürdürüyorsun!

Genelde sağlıklı besleniyorsun ama arada kaçırdığın oluyor!

Sen sağlıklı beslensen de, ara sıra abur cubur yemeği seviyorsun. Özellikle yoğun bir günün ardından veya moralini yükseltmek istediğinde, çikolata, kurabiye veya cips gibi tatlı veya tuzlu atıştırmalıkların cazibesine dayanamıyorsun. Ancak, bunları aşırıya kaçmadan keyifle tüketmeye özen gösteriyorsun. Sağlıklı beslenme alışkanlıklarını korurken, arada bir kendine küçük bir tatlı veya atıştırmalık zevkini de sağlıyor ve bu senin için iyi bir denge sağlıyor. Bizden sana bir öneri:Bu kaçamakları az yağ kullanarak sağlıklı yemekler yapmanı sağlayacak Airfryer kullanarak yaptığın zaman gönül rahatlığıyla yiyebilirsin!

Genelde fast food tüketiyorsun!

Sen genelde fast food tüketiyorsun ancak bunu bilinçli bir şekilde yapıyorsun. Zaman zaman hızlı ve pratik bir öğün için fast food restoranlarına yöneliyorsun, özellikle yoğun günlerde veya acele durumlarda. Ancak, bunu sıklıkla yapmıyor ve genellikle daha sağlıklı seçenekleri tercih etmeye çalışıyorsun. Fast food alışkanlığını sağlıklı beslenme planınla dengelemeye çalışıyorsun, böylece hayatın tadını çıkarırken sağlığını da koruyorsun. O zaman bizden sana bir öneri: Bu kaçamakları az yağ kullanarak sağlıklı yemekler yapmanı sağlayacak Airfryer kullanarak yaptığın zaman gönül rahatlığıyla yiyebilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
22
12
9
9
7
3
2
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Genelde sağlıklı besleniyorsun ama arada kaçırdığın oluyor! Sen sağlıklı beslensen de, ara sıra abur cubur yemeği seviyorsun. Özellikle yoğun bir günün ardın... Devamını Gör

nurcii

Genelde sağlıklı besleniyorsun ama arada kaçırdığın oluyor!

serkan

Sen sağlıklı beslensen de, ara sıra abur cubur yemeği seviyorsun. Özellikle yoğun bir günün ardından veya moralini yükseltmek istediğinde, çikolata, kurabiye... Devamını Gör