Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yeni Gelin Sunumlarına Göre Nasıl Bir Sevgilisin?

Seçtiğin Yeni Gelin Sunumlarına Göre Nasıl Bir Sevgilisin?

Aburoski
24.09.2018 - 18:39

Gönlümüzde adeta taht kuran yeni gelinlerin kocişkolarına hazırladıkları sunumlarla karşınızdayız! En beğendiğin yeni gelin sunumunu seç sana nasıl bir sevgili olduğunu söyleyelim! 

Hadi testi çöz ve öğren! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Yüzünde güller açan bir sevgilisin!

Evet evet yanlış duymadın senin yüzünde hep güller açıyor. Bu mutlu mesut hallerin sevgilinin de çok hoşuna gidiyor. Sen onun resmen neşe kaynağı, hayat güneşisin. O asla sensiz yapamaz. Uyuşuk, suratsız bir insanla da hiç yapamaz. Onu o kadar alıştırmışsın ki bu neşeli, eğlenceli hallerine yüzün en ufak düştüğünde bir şey olduğunu düşünüp telaşlanıyor. Sadece sevgiline değil, çevrene ailene karşı da hep güler yüzlüsün. Seni insanlar hep böyle biliyor. Sakın değişme olur mu? 

Ufak tefek şeyleri takmayan ve olumsuz durumlarla karşılaştığında üstesinden gelen bir sevgilisin. Sevgilin sana bu nedenle çok güveniyor. Senin güçlü biri olduğunu düşünüyor. Hareketlerin, sözlerin onun çok hoşuna gidiyor. Gereksiz yere kıskanmayan ve gereksiz tartışmalar yaratmayan bir sevgilisin.

Kıskanç bir sevgilisin!

İlişkiyi vezir de eden rezil de eden şey KISKANÇLIK! Sen çok kıskanç bir insan olmana rağmen ilişkini çok güzel yürütüyorsun. Sevgilinin bu kıskançlığından rahatsız olmasına neden olmuyorsun. Evet çok küçük şeylerden büyük tartışmalar yaşıyorsunuz fakat birbirinize o kadar bağlısınız ki bu tartışmalar sizin için önemli değil. Sevgilinin yanında dişi sinek dursa bile tahammül edemiyorsun. Bu kadarının da abartı olduğunu biliyorsun fakat elinden bir şey gelmiyor. Aynı zamanda çok eğlenceli ve asla yalan söylemeyen bir sevgilisin. 

Sevgilinin isteklerine ayak uyduruyorsun ve ilişkiyi sıkıcı hale getirmiyorsun. Karşılıklı olarak isteklerinize önem veriyorsunuz.Sen bu ilişki için her türlü fedakârlığı yapabilecek bir sevgilisin.

Çok düşünceli bir sevgilisin!

Sen ilişkini çok fazla düşünen ve bu düşüncelerle neredeyse aklını yitirecek bir sevgilisin! Sevgilinin her sözünü ayrıntısına kadar inceliyorsun. Bu kadar detaylara takılarak kendine zarar veriyorsun. Emin olabilirsin ki sevgilin bu kadar ilişkinizle ilgili her şeyi düşünmüyor. İlişkinizin rahat bir şekilde ilerlemesini istiyorsan bu tarz takıntılı düşüncelerini bir kenara bırakmalısın. Bu takıntılı hallerin sevgilinin sıkıntıya girmesine de neden oluyor. Sevgilinin seni sevip sevmediğinden ya da sana güvenip güvenmediğinden şüpheleniyorsun. Her zaman aklında bu düşünceler dolaşan bir sevgilisin! 

Bir an önce bu düşünceleri kafandan atmalı ve rahatlamalısın. Eğer daha da düşünecek olursan ciddi anlamda kendine zarar vereceksin.

Güçlü bir sevgilisin!

Sen ilişkisinde olumsuz şeyler yaşasa da üstesinden gelebilen güçlü bir karaktersin. Sevgilin bu kadar güçlü duramıyor ve mantık çerçevesinde kararlar alamıyor. Bu nedenle sen bu ilişkiyi ayakta tutan bir sevgilsin! Olumsuz durumlarda mantığını kullanarak ilişkiyi en az zararla ilerletmek için elinden geleni yapıyorsun. Zaten birinizden biri bu görevi üstlenmese bu ilişki ilerlemez. Sadece sizin değil hiçbir ilişki ilerlemez. Senin bu durumun gerçekten taktir edilmesi gereken bir şey. İlişkin için her şeyi yapabilecek güçtesin. Asla olumsuz düşünmüyor ilişkinde karşına çıkan tüm engelleri bir bir aşıyorsun.

Böyle güçlü bir sevgili olmaya devam et. Senin sırtın asla yere gelmez!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
180
160
127
76
31
30
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ayşegül Ekinci

bu testi kusmadan bitirmek imkansız testi falan mı aq

Nil Yeon

Hepsi çok korkunç. İmdat!

Lucinda Kane

Neden ekmeğe bile kurdele takma gereği duydunuz ki? Sepet içinde meyve fikrini sevdim gerçi :D