Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Yemeklere Göre Nereli Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

etiket Seçtiğin Yemeklere Göre Nereli Olduğunu Tahmin Ediyoruz!

Ma Belle
13.12.2023 - 19:31

Damak zevkimizin nereli olduğumuzu belirtmesi çok ilginç değil mi? Sana sunacağımız yemekleri seç ve senin nereli olduğunu söyleyelim!

Dikkat: Bu testin açken çözülmesi tavsiye edilmez. 🤪

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk soru! Şu ağız sulandıran yemeklerden birini seç bakalım.

2. Makarna sevenler el kaldırsın! 🙋♂️ Şu makarnalardan birini seçmeni istesek?

3. Tarafını seç!

4. Şu pilavlardan hangisi favorin?

5. Şu sulu yemeklerden birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Börek tercihini merak ettik. Birini seçer misin?

7. Şu kebap görsellerinden hangisi ağzını sulandırdı?

8. Son soruya geldik! Patatesin hangi türünü daha çok tercih edersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Adana!

Adana!

Adana'nın mutfağı, doğal güzellikleri ve sıcakkanlı insanları senin ruhuna hitap ediyor diye düşünüyoruz. En çok tercih edilen yemeklerinden biri olan kebap, pek çok kişinin vazgeçemediği yemeklerden. Senin de seçimlerine baktığımızda Adanalı olduğunu gördük! Adana'ya gidelim, kebabından yiyelim!

Ankara!

Ankara!

Sen pek çok kişinin başta eleştirdiği ama orada yaşamaya başladıktan sonra oradan bir türlü kopamadığı, ülkemizin başkenti ve belki de en büyülü şehirlerden biri, yani Ankaralısın! Yemeğe olan düşkünlüğün ve damak zevkine hitap etmesi önemli olan yemekleri tercih etmen seni bambaşka bir kulvara sokuyor. Madem Ankaralısın, bugün bir aspava yemeye var mısın?

Diyarbakır!

Diyarbakır!

Sıcakkanlı insanları ve tarihi yapıları ile meşhur, Doğu'nun Paris'i, yani Diyarbakırlı olduğunu düşündük! Yemek seçimlerin bizce gayet güzel ve midene düşkün olduğunu gösteriyor. En kısa zamanda Diyarbakır'a gidip bir ciğer yemek çok güzel olurdu, değil mi?

Mardin!

Mardin!

Sen Güneydoğu'nun incisi, tarihi taş evleri ile açık hava müzesi ilan edilen ve eşsiz yemekleri ile damaklarda adeta festival yaşatan bir ildensin; yani Mardin! Gecesi gerdanlık ve gündüzü seyranlık olan Mardin, eşsiz güzellikleri ve özellikle Mezopotamya manzarası ile giden herkesi büyülüyor. Şimdi Mardin'de bir kaburga dolması yemek vardı, değil mi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
128
71
44
33
23
15
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Çiçek çiçekçi

Adana çıktı ama ben Kütahyalıyım 🙃

Helen

Diyarbakır! Diyarbakır! Sıcakkanlı insanları ve tarihi yapıları ile meşhur, Doğu'nun Paris'i, yani Diyarbakırlı olduğunu düşündük! Yemek seçimlerin bizce ga... Devamını Gör

Fatma Cengiz

Ben de Diyarbakırlıyım