Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Tarot Kartına Göre Aşk Hayatını Yorumluyoruz!

Seçtiğin Tarot Kartına Göre Aşk Hayatını Yorumluyoruz!

Ma Belle
09.11.2022 - 16:36 Son Güncelleme: 20.10.2022 - 12:13

Dikkatlice odaklanıp aşağıdaki kartlardan birini seçmeni isteyeceğiz. Kartların aşk hayatınla ilgili mesajları var. Merak ediyorsan başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Şimdi odaklanıp bir kart seçmeni istiyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Büyücü!

Büyücü!

Seçtiğin kart, aşk hayatında ani değişimlere hazırlıklı olmanı söylüyor! Eğer hayatında biri yoksa, birden bire yaşayacağın yeni başlangıçlarla elin ayağına dolanabilir, dikkatli olmanı öneriyoruz. Numerolojik olarak en yüksek enerjiye sahip olan Büyücü kartının temsil ettiği kişiler genellikle lider ruhlu, enerjik ve yaratıcıdır. Karşına çıkacak olan kişinin biraz özgür ruhlu olacağını söyleyebiliriz. Bir ilişkin var ise, mevcut durumun bir adım ileriye taşınabilir. Ancak ilişkinizin rutine binmesine müsaade etmemelisin, çünkü Büyücü kartı tekdüze ilişkileri asla sevmez!

Asılan Adam!

Asılan Adam!

Seçtiğin kart aşk hayatında pek bir ilerleme kaydedemediğini söylüyor. Hayatında biri var ise; şu an ilişkindeki problemleri çözmeye çalışmak için pek doğru bir zaman değil. Rahatsız olduğun durumların olduğunu görüyoruz, bunun için bunlara pek müdahale etmemeni tavsiye ederiz. Akışta kalmaya çalışman ve sabırlı olman gerekiyor. Eğer hayatında biri yok ise, birileriyle bir ilişki kurmak için kendini zorlamamalısın. Bazı şeylere müdahale etmediğin zaman olacağına varır. Su akar, yolunu bulur. Gönlünü mutlak surette ferah tut!

Ermiş!

Ermiş!

Seçtiğin kart bizi aşk hayatında gizlenmeye çalışılan duyguların olduğunu söylüyor. Karta dikkatlice bak, bir pelerinle gizlenmiş ve sadece yüzü gözüken bir adam var. Bu, bize hiçbir şeyin dışarıdan olduğu gibi gözükmediğini anlatır. İlişkin var ise, partnerin duygularını senden saklıyor olabilir. Bu da doğal olarak seni rahatsız ediyor. Eğer hayatında biri yok ise, birinin senden içten içe hoşlandığını söyleyebiliriz. Ama bu şahıs sana duygularını belli edemiyor, senden biraz uzaklaşmaya çalışıyor. Gözünü dört aç!

Mahkeme!

Mahkeme!

Mahkeme kartı, aşk hayatımızda büyük bir değişimin yaşanacağını bize söyler. Hayatını önemli ölçüde etkileyecek bir haber ile aşk hayatın da etkilenecek. Aşk hayatınızda bir ayrılık yaşanabilir, ufukta bitiş bulutları gözüküyor. Ama mahkeme kartı biraz da yüzleşmeyi barındırır. Cevapsız kalan soruların cevaplarını bulacağın ve aslında bu cevaplarla gözünüzün açılacağı bir döneme gireceksin.

Ölüm!

Ölüm!

Ölüm kartı ismi itibariyle bir şeylerin biteceğini, ayrılığı ve acıyı anımsatır fakat aslında öyle değildir. Ayrılık olarak yorumlanabilir ama aşk hayatınızda bir daha açmak bile istemeyeceğiniz bir sayfanın kapanacağını söyler. Acı çekeceğin bir dönem olacak ancak acılar seni olgunlaştıracak ve daha temiz bir sayfa açmak isteyeceksin. İlişkinde hoşuna gitmeyecek şeyler yaşayacaksın, bunu en az hasarla atlatabilmek için yeni şeylere her zaman yer açmanı öneriyoruz!

İmparatoriçe!

İmparatoriçe!

Dişil enerjisi yüksek olan İmparatoriçe kartı, aşk hayatında yenilenmeyi ve uyum içinde olacağın bir ilişkinin olacağını bize söyler. Yarınımızın bugünden daha iyi olacağının garantisini verir. Eğer ilişkin yoksa, aşka dair güzel haberler alabilirsin, üçlü bir vadede telefonuna beklediğin mesaj gelecek. Şayet bir ilişkin var ise, aklındaki soru işaretlerini ortadan kaldırmak için en uygun zaman dilimindesin. Partnerinle çözüm odaklı bir iletişim kurabilirsen her şey çok daha güzel olacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
16
12
11
9
5
5
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın