Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Makyaj Çeşitlerine Göre Senin Karakterini Anlatıyoruz!

Seçtiğin Makyaj Çeşitlerine Göre Senin Karakterini Anlatıyoruz!

Seçtiğin makyajlara göre seni anlatıyoruz!

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen her zaman daha iyi bir yaşam için uğraşıyor ve kendine de fazlasıyla değer veriyorsun.

Sen hırslı birisin. Hayatını hep daha iyi yaşayacak şekilde planlıyorsun. Bunu yaparken de aslında ne çevreni ne de insanları umursuyorsun. Sana engel olmak isteyen biri karşında durursa onu rahatlıkla ezip geçebilirsin. Sen isteklerin ve hayallerin için varsın. Bunları gerçekleştirmek için de elinden geleni yapabilirsin. Hayatında kararları sen verir ve hayatını sen istediğin gibi şekillendirirsin. Kimse çok fazla hayatına müdahale edemez. Çünkü buna önce sen izin vermezsin. Sen kendini seven ve kendine değer veren birisin. Bu nedenle seni üzmek kolay değil. Sen hayatında olacak şeyleri yönlendirebilirsin. Eğer üzüleceğin bir şey varsa sen bunu önceden görmüş ve bunu göze almışsındır. Hayatında hep ön planda olmaya alışmış birisin. Dikkat çekmeyi seven ve iltifata da bayılan birisin. Sen hayatın değerini biliyorsun, nasıl yaşanması gerektiğini de... Bu nedenle hayatının tadını çıkartıyorsun. Problemlerle karşılaştığında hemen bütün dünya başına yıkılmış gibi hissetsen de bir şekilde her şeyi halledebiliyorsun. Senin hayatın fazla ışıltıya ve fazla gösterişe alışmış bir hayat.

Sen hayatın sana verdikleri ile yetinen ve etrafında olup biten şeyleri çok da önemsemeyen birisin.

Sen yetinmeyi bilen birisin. Senin için hayat basit bir yer. Bu nedenle hayatında olan her şeyi küçümsüyor ve hafife alıyorsun. En büyük zorluktan da geçsen sakin kalmayı başarabiliyorsun. Sen samimi birisin. Duygularını gizleyemez ve olmadığın biri gibi davranamazsın. Bu özelliklerin senin çevrende çok seviliyor. Sen her zaman hayatının planını çizebilen birisin. Nereye gideceğini hangi yolu seçeceğini bilirsin. İnsanların fikirlerine değer verir ve başkalarına danışarak hayatında ilerlersin. Çünkü sen her zaman emin adım atmak istersin. Senin hayatın bazen bir koşuşturmaca bazen ise bir durağanlıkla ilerliyor. Kendini sürekli başka bir olayın içinde bulabiliyorsun. Her şeyi olduğu gibi gören ve net birisin. Konuşarak anlaşmayı tercih eder ve seninle bir sorunu olan kişinin de bunu açıkça dile getirmesini istersin. Sen doğallıktan yana olduğun kadar bu doğallığını küçük işlemlerle de ortaya çıkarabilen birisin. Senin hayatın bir düzen için ilerler ve bu düzenin bozulmasına müsaade etmezsin. Kendini iyi hissetmek için başkalarına ihtiyacın yok. Sen kendinle mutlu birisin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
86
64
20
13
9
9
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen hayatın sana verdikleri ile yetinen ve etrafında olup biten şeyleri çok da önemsemeyen birisin.

Nurcan Güneri

Sen hayatın sana verdikleri ile yetinen ve etrafında olup biten şeyleri çok da önemsemeyen birisin. Eh yani kısmen öyle:))

Ayça Terzi

Sen hırslı birisin. Hayatını hep daha iyi yaşayacak şekilde planlıyorsun. Bunu yaparken de aslında ne çevreni ne de insanları umursuyorsun. Sana engel olmak ... Devamını Gör

Ayça Terzi

Eğer üzüleceğin bir şey varsa sen bunu önceden görmüş ve bunu göze almışsındır. Hayatında hep ön planda olmaya alışmış birisin. Dikkat çekmeyi seven ve iltif... Devamını Gör