Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Kelimelere Göre 3 Maddede Anneni Anlatıyoruz

Seçtiğin Kelimelere Göre 3 Maddede Anneni Anlatıyoruz

Pandora
02.05.2018 - 18:16

Kaşif bir ruh!

Merak, onun süper gücü! Bazen doğanın içinde, bazen şehrin sokaklarında... O her zaman yeni bir serüven peşinde, güzelliklerin izinde! Kendi hayatına kattığı yeni heyecanlarla senin hayatını da aydınlatan cesur bir kadın!

Yanı başındaki ilham perisi!

Kelimeleri kullanışıyla sözlerine, zevkli gardrobuyla giyimine, yansıttığı enerjisiyle yaşayış biçimine yıllardır ilham veren bir peri o! İçinde doğuştan var olan yaratıcılığı, sana da aşılamış. Tanrıçalar bile bu kadarını hayal edemezdi!

Sadece sana özel, güven dolu bir liman...

Onun en önemli özelliği, insanın ufak tefek hatalarla, bazen düşerek bazen kalkarak büyüdüğünü bilmesini sağlayan tecrübeleri... Kötü bir günün sonunda bazen ağlanacak bir omuz, bazen de kahve eşliğinde kahkahalarla gülünecek bir arkadaş oluyor sana!

Sürprizlerle dolu bir kutu!

O, bu dünyaya eğlenmek için gelmiş! Hayatı bir oyun alanı, seni de oyun arkadaşı olarak görüyor! Ne yaşarsan yaşa, içinde bulunduğun her anı kutlamayı ve sevdiklerini de bu kutlamaya dahil etmeyi tüm ailenize öğreten de o!

Yıkılmayacak bir kale!

srv.onedio.com

Bu kadının yapamayacağı hiçbir şey yok! En güzel kıyafetleriyle araba lastiğini de değiştirir, tek sözüyle dilediğini dize de getirir. Hayattaki dik ve güçlü duruşunu da onun dana öğrettiklerine borçlusun... O, kadın olmanın en üst versiyonu adeta!

Peki bu eşsiz kadına Anneler Günü hediyen hazır mı? Pandora'nın Anneler Gününe özel Harika Fiyonklar koleksiyonu tam ona göre!

Peki bu eşsiz kadına Anneler Günü hediyen hazır mı? Pandora’nın yeni Annem ve Ben koleksiyonu, senin gibi sevgi dolu çocuklar ve anneleri için özel olarak hazırlandı!