Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Görsellere Göre İçindeki Kırgınlığın Sebebini Söylüyoruz!

Seçtiğin Görsellere Göre İçindeki Kırgınlığın Sebebini Söylüyoruz!

Sena Erdoğdu
09.12.2022 - 15:02 Son Güncelleme: 09.12.2022 - 20:44

Rastgele seçtiğin görseller içindeki kırgınlığın sebebini ortaya çıkartıyor!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

#6

#7

#8

Sen değer verdiğin ama aynı değeri göremediğin insanlara kırgınsın!

Sen değer verdiğin ama aynı değeri maalesef ki göremediğin insanlara kırgınsın. Herkes için elinden geleni yapabilirsin. Birini kırmak, üzmek senin en son isteyeceğin şey. Fark etmeden bile birini kırmış olmak, senin günlerce uyuyamamana neden olur. Sevdiğin, bir şeyler paylaştığın ve hayatında bambaşka bir yere koyduğun insanların aynı davranışı sana göstermiyor oluşu senin canını çok yakıyor. Bunu onlara karşı dile getiremesen de aklını sürekli meşgul ediyor. İçten içe kırılıyor ve üzülüyorsun ama bunu kimseye belli etmiyorsun. İnsanların sana davranış şekline ve yaklaşımlara bakan birisin. Kendinin değerli olduğunu biliyorsun ama bunu başka insanların da hissettirmesini istiyorsun. Önemsiz ve değersiz hissetmek seni birçok şeyden koparabilir. İnsan bazen sadece sevdikleri için çabalar. Onların seni sevdiğini görmek ve hayatında olduğun için mutlu oldukları görmek ister. Sen bunları görmediğin an bir eksiklik hissediyorsun. İnsan iletişimin güçlü ama yüzeysel iletişimden uzak durmak isteyen birisin. Senin gerçek olarak tanımladığın şey, derin bir bağ kurduğun ve kendine bile söylemekte zorlandığın şeyleri bir başkasına söylemek. Bu duygu senin için gerçek bir duygudur. Sadece arada hatırını soran kişileri 'İyiyim' diyerek geçiştirebilirsin ama seni gerçekten tanıyan kişiler senin iyi olmadığın bilirler.

Sen hayatta sürekli çabalamak zorunda olduğun için kırgınsın!

Senin kırgınlığının sebebi sürekli bir şeyler için çabalamak zorunda olmak.  Sen bundan gocunan biri değilsin ama bir yerden sonra yorulduğunu hissediyorsun. Her şeyin iyi ve yolunda gitmesini umuyorsun. Yolunda gitmeyen veya sürekli bir pürüz şeklinde karşına çıkan şeyler senin enerjisini tüketiyor. Tekrar başlamaya veya farklı bir şeylere adım atmaya kendini ikna edemiyorsun. Yine olumsuz sonuçlanma ihtimali hep aklında bir yerde. Sen istediğin şeyler için elinden geleni yapabilirsin. Bunun için çabalıyor olmak, bunun için bir şeylerden fedakarlık gösteriyor olmak senin için sorun değil. Kendi isteklerin için her şeyi yapabilirsin ama bunun sonucunun olumsuz olması seni büyük üzüntüye iter. Sürekli yanılmak veya sürekli bir şeylerin ters gitmesi senin umudunu çalıyor. Sen her şeye umutla bakarken yaşadığın bazı şeyler seni umutsuzluğa itebiliyor. Tam her şey düzeldi derken tekrar bir şeylerin karşına çıkması seni yoruyor. Hayatında başarı önemli bir yerde. İyi yerlere gelmek için çok çalışman gerektiğini biliyorsun ama bu çalışmanın karşılığını ne zaman alacağını bilmiyorsun. Sen biraz hayata biraz da hayatın karşına çıkardığı zorluklara kırgınsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
106
15
11
6
4
4
3
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Manav Yörük

Sen hayatta sürekli çabalamak zorunda olduğun için kırgınsın! Senin kırgınlığının sebebi sürekli bir şeyler için çabalamak zorunda olmak. Sen bundan gocunan... Devamını Gör

Manav Yörük

Sürekli yanılmak veya sürekli bir şeylerin ters gitmesi senin umudunu çalıyor. Sen her şeye umutla bakarken yaşadığın bazı şeyler seni umutsuzluğa itebiliyor... Devamını Gör

Sigurd

Birini çok sevdim bir zamanlar, her gün bekledim, tüm fedakarlıkarı yapmaya, her şeyi sunmaya hazırdım, kırgınlığım ona.

Sigurd

Olur öyle şeyler, hayat :)

ömer

Sen değer verdiğin ama aynı değeri göremediğin insanlara kırgınsın!