Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Fincana Göre Kahve Falına Bakıyoruz!

etiket Seçtiğin Fincana Göre Kahve Falına Bakıyoruz!

'Fala inanma falsız da kalma' demişler, biz de biraz klasiklerden gidelim istedik ve kahve falınıza bakalım dedik.

Herkes dileğini tuttuysa hadi fala başlayalım!

Neyse haliniz çıksın falınız :) 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Cinsiyetinle başlayalım.

2. Peki ya burcunu sorsak?

3. Bu fincanlardan en beğendiğin hangisi oldu?

4. Nasıl alırsın kahveni?

5. Aşağıdaki içilmiş kahve fincanlarından birini seçsen?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Aşağıdaki telveli fincan tabaklarından birini seçmeni istiyoruz şimdi de.

7. Son olarak, kahvenin yanına ne alırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Çekemiyorlar seni!

Güzel kardeşim, sana iki yol gözüküyor. Bu iki yol çok istediğin ve uzun zamandır hayalini kurduğun bir şeyle ilgili. Böyle içini pır pır ettiren, kalbinin hızlı çarpmasına neden olan bir şey bu. Bu iki yoldan biri, seçtiğin takdirde olmasını istediğin şeye engel teşkil edecek. Olmasına engel olacak bir yol. Ama diğeri de pırıl pırıl aydınlık ve sonu güzelliklerle biten bir yol. Ayrıca dikkat et, çok enerjik ve renkli bir insan olduğun için herkesin gözü hep senin üstünde. Dileklerini, hayallerini herkesle hemen paylaşma. İnsanlara çok güveniyorsun ve her şeyini kolayca paylaşıyorsun. Bu da sürekli insanların senin istediklerin hakkında konuşmalarına neden oluyor. Zaten senin bu dileklerin sadece senin hakkında kötü dileklerde bulunanlar yüzünden olmuyor, kötü enerjilerini evrene bırakıyorlar. İsminde ya da soy isminde A harfi bulunan biri senin ile ilgili dedikodu yapıyor olabilir dikkat etmende fayda var hayatım. :)

Tünelin sonundaki ışık gözüktü!

Selaaam canım! Senin falına bakınca birden bire bi hoş oldu içimiz! İki kalp gözüküyor yan yana. Hoşlandığın kişinin de senden hoşlandığı ya da eğer ilişkin varsa daha bir yukarı taşıyacak bir şeylerin olacağı anlamına gelebilir bu. Ama dikkat et, her şey herkese söylenmez. Bunun dışında, uzun zamandır beklediğin bir şey varsa müjdemizi isteriz, yakında güzel haberleri alırsın. Beklediğin bu şey ne ile ilgili bilemiyoruz fakat güzel gelişmeler yaşanacağını söyleyebiliriz. Uzunca bir zamandır canın sıkkın anlaşılan senin, karalar bağladığın ve üzüntüden kendini yataktan kaldıramadığın zamanlar olmuş. Ancak güzel gelişmeler ile bu can sıkıntısının sona ereceğini söyleyebiliriz. Zaten çok kırılgan bir yapın var senin evet ama artık kendini toparlayarak daha enerjik, daha neşeli olman gerekiyor aksi halde sağlık sorunları yaşayabilirsin. Çünkü bu can sıkıntılı halin doğrudan senin sağlığını etkiliyor. Dikkatli ol ve kendine iyi davran!

Anlamam nedenini, üzmüşler bebeğimi!

Ay ne oldu sana böyle?! Bir iç sıkıntısı ki sorma gitsin, ne yaparsan yap çıkış yolunu bulamamışsın kapana kısılmışsın gibi hissediyorsun resmen. Ama kendini bu kadar üzersen sadece psikolojik sağlığını değil, fiziksel sağlığını da kötü etkileyeceksin! Ayrıca seni depresyondan depresyona sürükleyen şey her ne ise, ortadan kalkacak. Yani belki çözüme kavuşamayacak ama ortadan kalkacak. Mesela bir ilişkinde yaşadığın bir sorunsa bu, o sorun çözüme ulaşacak ya da ulaşmayacak bilemiyoruz ancak ortadan kalkacak. Yani o soruna neden olan şey her neyse artık dert olmaktan çıkacak. Ayrıca önünde farklı farklı yollar var, haneyle ilgili. Anlaşılan aile içinde de uzun zamandır olmasını beklediğiniz bir şey var var ve bu artık gerçekleşecek. Çünkü temiz temiz yollar çıkmış size, bu kadar beklediğinize değecek bir sonuca varacaksınız. Sen yeter ki yıpratma kendini, her şey en güzel şekilde sonuçlanacak!

Tü tü tü maşallah!

Ooooo bu ne güzel fal böyle! Her beklediği gerçekleşen şanslı kişilerdensin sen! Senin fala bile ihtiyacın yokmuş aslında, düzenli bir hayatın var. Her şey yerli yerinde ve tıkırında sende. Sorumluluk bilincin hep yüksek olduğundan motivasyonun da hep yüksek. Hayata hep pozitif bir yönden baktığın için de genelde olmasını istediğin şeyler hep oluyor. Hep pozitif enerjiler yayıyorsun evrene. Ancak tabi ki senin de hayattan bekleyip alamadığın şeyler de oluyor. mesela hala kendini mutlu hissettiğin bir ilişkin yok. Ancak, gözleri senin üzerinde olan biri var, seni gözetliyor bu kişi. Uzun zamandır da sana açılmak için uygun zamanı bekliyor. Senin etrafında gördüğün ama çok da dikkate aldığın biri değil esasen. İşte bu yüzden sana kendini göstermeye çalışıyor ama sen o kadar yoğunsun ve o kadar çok yapacak sorumluluğun var ki onu görmüyorsun. Yakında sana karşı bir adım atacak ve senin de onu görmeni sağlayacak. Sonrası size kalmış! :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
309
126
57
37
24
18
18
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ync

Hadi inşallah ;)

isotlu-baklava

Ay ne oldu sana böyle?! Bir iç sıkıntısı ki sorma gitsin, ne yaparsan yap çıkış yolunu bulamamışsın kapana kısılmışsın gibi hissediyorsun resmen. Ama kendini... Devamını Gör

cansu ersan

Çekemiyorlar seni! Çekemiyorlar seni! Güzel kardeşim, sana iki yol gözüküyor. Bu iki yol çok istediğin ve uzun zamandır hayalini kurduğun bir şeyle ilgili. ... Devamını Gör