Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Dizilere Göre Aşk Hayatının Nasıl Olduğunu Söylüyoruz!

etiket Seçtiğin Dizilere Göre Aşk Hayatının Nasıl Olduğunu Söylüyoruz!

Bize sevdiğiniz dizileri söyleyin, size aşk hayatınızın nasıl olduğunu söyleyelim. Haydi bakalım, parmaklarınız konuşsun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak bu medikal dizilerden birini seç bakalım.

2. Vampirler artık dizilerin olmazsa olmazı... Peki bu vampirli dizilerden hangisi tam sana göre?

3. Bu Kore dizilerinden hangisi sana hitap ediyor?

4. Peki, Türk dizi tarihine damga vurmuş bu yerli dizilerden hangisini hiç kaçırmadan izlerdin?

5. Bu dönem dizilerinden hangisini ayıla bayıla izlemişliğin var?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu yabancı romantik komedilerden hangisini hiç kaçırmazdın?

7. Peki, bu yerli romantik komedilerden hangisi tam senlik?

8. Şimdilerde herkesin dilinde olan bu dizilerden hangisini hiç kaçırmazsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Platonik Aşık!

Senin durumun ne yazık ki 'umutsuz vaka' yavrucuğum. Karşılıksız bir aşk yaşıyorsun sen... Belki de şu hayatta insana en çok acı veren şeylerden biri... Gözünün önünden geçip gidiyor ama dokunamıyorsun işte... Biliyorsun ki seni sevmiyor. Böyle dedik diye kusurumuza bakma. Dost acı söylermiş. Silkelen bir, kendine gel! Kimler kimler seninle olmak istiyor; elini sallasan ellisi. İlla o olacak diye tutturma. Yoluna bak!

Sen evde kalmışsın be güzelim!

Ah canım... Sen basbayağı evde kalmışsın ya... Evlilik yaşın gelmiş de geçiyor bile. Sen hala armudun sapı üzümün çöpü diye diye yalnız ölüp gideceksin... Hiç kimseyi de beğenmiyorsun ki. Karşına çıkan insanlara sürekli bir kusur buluyorsun. Olmaz ki böyle... Rahat hayatı bulmuşsun tabii, bırakıp evlenmek istemiyorsun. Annene, çevrene: 'Evlenmek istemiyorum.' da diyemiyorsun. Onun şunu var bunun bunu var diye geçiştirip duruyorsun. Yapma böyle anneciğim. Silkelen kendine gel! Çık bir dolaş bakalım dışarıda ne kısmetler çıkacak karşına...

Aşk hayatın dolu dizgin!

Böyle bir aşk hayatı Eros'ta yoktu vallahi. Bu nasıl bir dolu dizgin aşk yaşamaktır? Sevgilinle/eşinle birbirinize deliler gibi aşıksınız resmen. O kadar uyumlu bir çiftsiniz ki, etrafınızdaki insanlar daima size imreniyor. Sürekli birlikte vakit geçiriyor, birbirinize aşk dolu sözler sarf ediyorsunuz. Dikkat edin kendinize anneciğim, bu kadar göz önünde yaşamayın aşkınızı. Maazallah olan var olamayan var, milletin gözü falan değer!

Sen yasak aşkın insanısın!

Tehlikeli sularda yüzüyorsun, demedi deme! Gözünü el âlemin sevgilisinden/eşinden çek ayol! Elini sallasan ellisi zaten. Ama yasak şeyler sana cazip geliyor. Çekicisin de tabii. 'Olmazları oldurmak istiyorsun', ondan böyle tehlikeli işlere girişiyorsun! Sana bir dost tavsiyesi: Ayağını denk al, yaş tahtaya basma!

Sen imkansız aşklar için yaratılmışsın!

Sen imkansız aşkın kitabını yazmışsın be! Neler yaşamışsın neler... Ne acılar çekmişsin... Şu dünyada senin gibi seven, sevdiğinin üzerine titreyen insan az bulunur, ama kıymetini bilen yok ki! Ah be kardeşim, sen de resmen imkansız aşk mıknatısı gibisin... Nerede imkansız bir aşk var, bile bile ateşe yürüyorsun! Yapma böyle, ömrünü olmayacak aşkların peşinde çürütme...

Aşk dediğin laftır derler, sakın kanma onlara!

Sen aşka hiç inanmıyorsun ki! Senin için aşk sadece hormonlardan ibaret. Belli ki karşına hep 'Aşk dediğin laftır.' diyen insanlar çıkmış... Sen de bir türkü tutturmuş gidiyorsun... Hayatına giren insanlarla da kısa süreli takılıyorsun, sonra dönüp arkanı gidiyorsun. Yapma böyle be güzel kardeşim; insanları kırıp dökme. Bir gün karşına öyle biri çıkar ki, neye uğradığını şaşırırsın. Demedi deme!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
792
328
238
118
117
74
54
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Seray Aksu

Hayret onedio ufak tefek cinayetleri koymadan test yapabilmiş. Hiçbiri şıkkı da var. Vay be aferin 👏 👏

Pasif Kullanıcı

aynen😂

Atakan Aydın

Bakın arkadaşlar tüm yorumlara yazdım vatanım sensin'i oraya koydurttum.Zor oldu ama oldu zaten hileon dünya birincisi de seçildi artık ölsem de gam yemem.

nazan

olmayan Aşk hayatım dolu dizginimiş.hiç takip ettiğim dizi olmayınca böle olur.