Görüş Bildir
Haberler
Seçtiğin Dizi Çiftlerine Göre Sana En Uygun Sevgiliyi Anlatıyoruz!

Seçtiğin Dizi Çiftlerine Göre Sana En Uygun Sevgiliyi Anlatıyoruz!

Sevdiğin dizi çiftlerini seç, sana en uygun sevgiliyi anlatalım!

Hazırsan;

Haydiii testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

İçeriğin Devamı Aşağıda

Seni hem anlayan hem de seni senden daha fazla düşünen biriyle sevgili olmalısın!

Senin için sevgilinin seni anlıyor olması çok önemli. Çünkü hayatta anlaşıldığın üzere her şeyin üstesinden gelebiliyorsun. Karşındaki kişi seni gerçekten anlamalı ve sana yol göstermeli. Tek başına karar almakta zorlanan biri olarak her zaman yanında bir desteğe ihtiyaç duyuyorsun. Bu destek de sevdiğin ve aşık olduğun kişiden gelince daha anlamlı hale geliyor. İnce düşünceye ve fikre çok önem veren biri olarak karşındaki kişinin gerçekten seni düşündüğünü bilmek istiyorsun. Senin sevgili olman gereken kişi her zaman sana güven vermeli. Ne olursa olsun seni her zaman düşünmeli. Onun artık hayata iki kişilik bakmasından etkilenen birisin. Senin duygularını senden önce fark eden ve senden önce harekete geçen biri gerekiyor sana. Senin için önemli olan her şeyi konuşarak anlaşabilmek... Gereksiz tartışmalara veya kavgalara hayatında yer yok. Senin istediğin bu şey de daha çok düşünceli ve mantıklı insanlarda var. Sen aşkı da sevgiyi de seni gerçekten anlayan birinde arıyorsun. Senin sevgili olman gereken kişi düşünceleriyle seni içine çekebilmeli.

Seni her zaman koruyan biriyle sevgili olmaslısın!

Sen seni her zaman koruyan biriyle sevgili olmalısın. Korunmaya muhtaç olduğundan değil ama sen bu sevgi dilinden anlıyorsun. Seni koruyacak ve her şeyden sakınacak birine ihtiyacın var. Bazen yanlış kararlar alabiliyor ve bazen başını çok fazla derde sokabiliyorsun. Böyle anlarda belki seni durduracak belki de en az zararla olaylardan sıyrılmanı sağlayacak birine ihtiyacın var. Sen her zaman mantığın ile hareket edemeyebiliyorsun. Bazen çok fazla gözün dönüyor ve ne sevgini ne de aşkını hatırlıyorsun. Böyle anlarda karşındaki kişinin sana daha naif davranması gerekiyor ama senin sevgilin olacak kişi pek böyle biri değil. Sen biraz zıtlıktan hoşlanan birisin. Her şeyin iyi ve yolunda gitmesini değil de daha çok tartışmalarla bir şeylerin üstesinden gelmeyi istiyorsun. Dinamikleri yüksek olan bir ilişkiye sahip olmak seni fazlasıyla yoracak ama en sonunda ikiniz de dinginleşeceksiniz. Senin sevgilin sana bütün duyguları aynı anda hissettirmeli.

Sen seni her zaman yükselten ve geliştiren biriyle sevgili olmalısın!

Sen çok çabuk modu düşen ve enerjisini kaybeden birisin. Senin sevgilin olacak kişi senin enerjini yükseltecek biri olmalı. Ne zaman kendini kötü hissetsen seni ayağa kaldıracak birine ihtiyacın var. Sıradanlıktan ve durağan bir hayattan hoşlanmıyorsun. Bu nedenle senin sevgilinin hayatında hep hareket olmalı ve bu hareketi sana da hissettirmeli. Senin için enerji dolu biri hayatına neşe katmak demektir. Senin en tahammül edemediğin bir şey varsa o da sürekli somurtan ve mutsuz insanlardır. Sen böyle olmak isteyen biri değilsin ama hayat şartları, bazen çok fazla depresif hissedebiliyorsun. Bu depresiflik senin hayatını büyük oranda etkiliyor. Sen sana bütün dertlerini unutturacak birine ihtiyaç duyuyorsun. Seni bu hayattan alıp kendinize ait, kurduğunuz dünyaya götürecek biriyle sevgili olabilirsin.

Sen bütün zorluklarda senin yanında olan biriyle sevgili olmalısın!

Sen sevgilin, senin her zorluğunda yanında olmalı. Sen zorluklarla baş edemeyen ve mücadele yeteneği olmayan insanlardan pek hoşlanmıyorsun. Senin için biri çabalamalı ve o çabayı da sana göstermeli. Senin sevgilin olacak kişi de tam olarak her an senin yanında olmalı. Sen iyi günden çok kötü gününde insanları yanında isteyen birisin. Çünkü insan en çok o zamanlarda sevdiklerinin eksikliğini hissediyor. Hem güçlü hissetmeli ve bu gücü de sana hissettirmeli. Çünkü hayatta bir şeyleri başaracaksınız birbirinizden güç olarak başarmalısınız. Senin sevgilin, sana bir şeyleri inandırmalı. Senin tam da koşulsuz güvendiğin ve sorgulamadan istediği her yere gidebileceğin birine ihtiyacın var. Bu güveni sağlamaksa tamamen o kişinin elinde. Sen aşık olacaksan güçlü birine aşık olmalısın. Bu güç fiziksel değil, psikolojik ve ruhen güç olmalı. Seninle her zorluğun üstesinden gelebilecek birine ihtiyacın var.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
98
36
18
16
6
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın