Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Kontrolsüzsün?

Evet/Hayır Testine Göre Ne Kadar Kontrolsüzsün?

Duygu ve davranışlarını kontrol edememek, ya çok yüksekte duygularını yaşamak ya da çok düşükte... Bütün bunlar kontrolsüzlük belirtisidir. Peki sen kontrolsüz birisi misin?

Hazırsan;

Haydi testee!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım çabuk sinirlenir misin?

2. İstediğin şeyleri elde etmek için çok sevdiğin insanlara ihanet eder misin?

3. Pekii çok çabuk moralin bozulur mu?

4. Sonuna yaklaştığın ve başarmak üzere olduğun bir şey iptal oldu. Tekrar en baştan başlar mısın?

5. Sana haksızlık yapan insanlara bunun hesabını sorar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yakın arkadaşlarını kıskanıyor musun?

7. Günlük hayatında çok fazla stres oluyor musun?

8. Peki hayatından memnun musun?

9. Sevgilin seni, senin onu sevdiğinden daha fazla mı sevmeli?

10. Son olarak çok sık ağlar mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kontrolsüz birsin!

Evet sen kontrolsüz birisin. Senin için hayat biraz dolu dizgin geçiyor.  Her günün farklı ve hareketli. Çünkü senin hayatında sürekli olarak bir olay gerçekleşiyor. Sen bunu istemiyor ama çekiyorsun. Duygularını kontrol etmekte ve davranışlarını kontrol etmekte zorlanan birisin. Sakin kalmak senin için çok zor. Çünkü sinirlendiğin an karşında kimin olduğunu fark etmiyorsun. Sen duygularını en diplerde ve yükseklerde yaşayan birisin. Üzüldüğün şeylere karşı depresif bir hal alır ve oradan toparlanman çok zor olabilir. Mutlu olduğun şeylerde ise orantısız bir sevinç hissedersin. Sen ne kendini ne de hayatını kontrol edebilen birisin. Hırslarına yenik düşerek yanlış şeyler yapabilir ve kendin gibi davranmadığın biri olabilirsin. Böyle zamanlarda sakinleşmeye ve dinlenmeye ihtiyaç duyuyorsun. Sen kendini kontrol etmeye çalışırken de yanlış kararlar verebilen birisin. Doğru olanı yapmak isterken aslında yanlış yapıyorsun. Senin hayatın hep bir karmaşa içinde geçiyor. Çünkü hayatında düzensizlik söz konusu.

Sen kontrol sahibi birisin!

Sen gayet kontrol sahibi birisin. Hayatında olan şeyleri sen belirler ve sen yönetirsin. Herkesin söz hakkı olsa da sen yine de kendi bildiğini yaparsın. Sen kendini ve duygularını kontrol edebilen birisin. Seni gerçekten ağlarken gören kişi sayısı oldukça azdır. Çünkü bunu herkesin içinde yapmaktan hoşlanmıyorsun. Duygularını gizliyor ve bunu insanlara belli etmiyorsun. Orantılı bir insansın. Bunu duygularında da davranışlarında da gösteriyorsun. Hayatında hiçbir şeyi çok büyütmüyorsun. Yaşadığın şeylere olgunlukla karşılık verebiliyorsun. Senin hayatının belli bir düzeni var ve bu düzenin bozulmasını isteyen biri değilsin. Bu nedenle de her şeyi sen kontrol edersin. Kimseye fazla güvenmez ve özellikle önemli işlerin varsa bunun takipçisi sen olursun. Senin kontrol sahibi biri olman hayatının bir akış içinde ilerlemesini sağlıyor. Sakin ve huzurlu hayatında senin küçük dertlerin yer alıyor. Yaşadığın bütün problemlerin bir gün çözüleceğini biliyor ve ona göre adım atıyorsun. Kontrollü biri olman seni  hem pozitif biri yapıyor hem de hayatını kolaylaştırıyor.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
17
13
7
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Asya

Sen kontrolsüz birsin

ömer

Sen kontrolsüz birsin! Kontrollü olduğumuzu iddia etmedik zaten….

Gizem Yenikler

Sen kontrol sahibi birisin!