Görüş Bildir
Haberler
Sarıkamış'ta Bir Otelin Çatısı Çöktü: 32 Yaralı

Sarıkamış'ta Bir Otelin Çatısı Çöktü: 32 Yaralı

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde şehitleri anma etkinliğinin yapıldığı otelin asma tavanı çöktü. Kars Valisi Türker Öksüz, ''Şu anda hastanelerimizde 32 kişi var. Önemli problemi olan yok, tedavileri tedavi devam ediyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belgesel gala gösteriminde, salonun tavanı çöktü

Belgesel gala gösteriminde, salonun tavanı çöktü

Sarıkamış Harekatı'nın 108. yılı etkinlikleri kapsamında Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki otelde düzenlenen belgesel gala gösteriminde, salonun tavanı çöktü.

Bazı kişilerin yıkıntının altında kaldığı ve yaralananların olduğu bildirildi.

'Hastanelerimizde 32 kişi var. Önemli problemi olan yok, tedavileri tedavi devam ediyor'

'Hastanelerimizde 32 kişi var. Önemli problemi olan yok, tedavileri tedavi devam ediyor'

Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile çok sayıda ambulans sevk edildi.

Oteldeki kalabalığın ekiplerin koordinesinde boşaltılmasına başlandı. Olayın ardından bölgeye gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, incelemede bulundu. Kasapoğlu, olayla ilgili bir açıklama yapmadı.

Öte yandan jandarma ekipleri, salonunda çökme yaşanan otele giriş- çıkışları yasakladı.

Kars Valisi Türker Öksüz, Sarıkamış Belgeselinin gala gösteriminin yapılacağı otelin salonunun asma tavanının çökmesine ilişkin açıklama yaptı. Vali Öksüz, 'Sarıkamış Belgeselinin gala gösterisinin yapılacağı salonda tavanın çökmesi sonucu bazı yaralılarımız var. Şu anda hayati tehlikesi olan yaralı yok ilk gelen bilgilere göre. Şu anda hastanelerimizde 32 kişi var. Önemli problemi olan yok, tedavileri tedavi devam ediyor' dedi.

Salonda yaklaşık 140 kişi bulunuyordu

Salonda yaklaşık 140 kişi bulunuyordu
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık Bakanı Fahrettin KocaKars Sarıkamış'ta bir otelin asma tavanının çökmesi sonucu 32 kişinin yaralandığı olaya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 'Kars Sarıkamış'ta bir otelin tavanının çökmesi sonucu 32 kişi yaralandı. Yaralıların 23'ü ayakta başvurdu. 9 yaralı ambulanslarla Kars Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Yaralıların genel durumları iyi. Geçmiş olsun' ifadelerini kullandı.

Öte yandan göçük altından hafif yaralı olarak kurtulan Mustafa Küpeli, salonda yaklaşık 140 kişi bulunduğunu ifade etti. Küpeli, 'Göçük altında kaldım. Nasıl çıktığımı hatırlamıyorum. Ayağımdan yaralandım. Ciddi bir sağlık sorunum yok' dedi.

Hastanede tedavi gören yaralılardan gazeteci Ercüment Daşdelen, büyük bir gürültü sonrası tavanın salondakilerin üzerine düştüğünü söyledi. Ayaklarında ezilme olduğunu belirten Daşdelen, 'O an içeride büyük bir panik yaşandı. Yaralıların kendi imkanlarıyla enkazdan kurtulmaya çalıştığını gördüm. Daha sonra sesi duyup gelen vatandaşlar, bizi bulunduğumuz yerden çıkardı' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
9
5
3
2
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sananekiadımdan

Seneler evvel ihmal ve basiretsizlikyüzünden kaybettiğimiz şehitlerimizi anarken yine ihmal ve basiretsizlik nedeniyle tavan çöküyor?!?

Selam Öabakan

ondakika önce rus tv sinde gördüm haberi