Görüş Bildir
Haberler
Saray’dan Milli Eğitim Bakanı’na Ağır Eleştiri: 'Beceriksiz'

Saray’dan Milli Eğitim Bakanı’na Ağır Eleştiri: 'Beceriksiz'

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Prof. Dr. Ömer Özyılmaz, Milli Eğitim Bakanı Selçuk’u suçladı. Özyılmaz, 'Bakandan kaynaklanan bu beceriksizlikten dolayı, bir nesli/kuşağı kaybetmek üzereyiz. Çok ciddi önlemler alınmalıdır' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milli Eğitim Bakanlığı’nın pandemi sürecinde uyguladığı politikalara Cumhurbaşkanlığı’ndan ağır eleştiri geldi.

Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Prof. Dr. Ömer Özyılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u hedef aldı.

Yükseköğretim politikalarının, Milli Eğitim Bakanlığına göre daha başarılı olduğunu savunan Özyılmaz, “2020-2021 Eğitim Öğretim sezonunda ülkemizdeki yükseköğretim ve Milli Eğitim'deki eğitim uygulamalarına baktığımızda, bazı eksikliklerine rağmen, yükseköğretimin daha başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu, yerelleşme kurumsallaşma, bir çizgi izleme ve ciddi bir çabanın ürünüdür” dedi.

'Bir çizgi tutturamadı'

'Bir çizgi tutturamadı'

Prof. Özyılmaz şöyle devam etti: 

“Milli Eğitim'de bu başarıyı göremiyoruz. Çünkü, Milli Eğitim Bakanı konu üzerinde özenle çalışarak bugünü kurtaracak politika üretemedi. Yerelin sesini duymadı, durumunu görmedi. Devlet nezdinde ağırlık koyarak bir tarz bir çizgi tutturamadı. Aksine çok zikzak yaptı ve çok yıprandı.

Bundan olumsuz olarak etkilenen de ilk, orta ve lise öğrencileri oldu. Ayrıca öğretmenler ve veliler de hüzün ve kedere boğulmanın yanında psikolojileri bozuldu. Bakandan kaynaklanan bu beceriksizlikten dolayı, bir nesli/kuşağı kaybetmek üzereyiz. Çok ciddi önlemler alınmalıdır.”

Özyılmaz, yaptığı bu paylaşımları sonrasında sildi 📌

Özyılmaz, yaptığı bu paylaşımları sonrasında sildi 📌
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
14
4
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
oguz

kaybetmek üzere miyiz ???? kaybettik bile yok oldu

Hayrettin Çelik

Selçuk bizımla değılsın elendin