Görüş Bildir
Haberler
Sana Söz 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Sana Söz 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
28.11.2021 - 21:21

Star TV’nin yeni sezondaki iddialı dizilerinden biri olan Sana Söz kısa sürede izleyicilerin dikkatini çekti. En son 4. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sana Söz yeni bölüm fragmanı büyük heyecanla bekleniyordu. Beklenen fragman yayınlandı. İşte ünlü sunucu Müge Anlı’nın programı Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı yapımdan uyarlanan Sana Söz dizisi 5. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Nehir Erdoğan ve Erkan Petekkaya’nın yer aldığı Sana Söz dizisi en son 4. bölümü ile ekranlara geldi. Konusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sana Söz 5. bölüm fragmanı...

Sana Söz Son Bölüm Özeti

Sana Söz Son Bölüm Özeti

Ayşe Erten'in sağlık durumunda meydana gelen değişim Rıza'yı yeni planlar yapmaya iterken; Elif ve Ömer şahidi bulmak için birlikte hareket edecektir. Erdem Ayşe davasının şahidiyle yaptığı konuşma sonrasında Rıza ile yüzleşir.

Azmi Baba'nın kaybolmasıyla Ömer ve Aysel arasında ortaya çıkan kriz giderek derinleşir. Aysel Azmi babayı huzurevine yollamak için Ömer’i bir kez daha ikna etmeye çalışır. Ancak Ömer Aysel’in hiç beklemediği bir çözüm yolu bulacaktır.

Duru, Bora'nın gerçek kimliğini öğrenmiş ve aralarındaki ilişki büyük bir çıkmaza girmiştir. Bora, Duru'yu kendisine inandırmanın yollarını arayacak; Duru ise büyük bir hayal kırıklığı içerisinde gerçeğin peşine düşecektir. Bu süreçte Umut ikiz kardeşinin mutsuzluğunun nedenini bulmak ve ona destek olmak için çabalar.

Elif'in programında yaşanan tehlike, Ömer ve Elif arasındaki bağı güçlendirirken; Erdem hem iş hem de aile hayatında bir yol ayrımının eşiğindedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın