Görüş Bildir
Haberler
Sana Neden Aşık Olmuyorlar?

Sana Neden Aşık Olmuyorlar?

Bir türlü aradığın aşkı bulamıyor musun? Herkes koluna sevgilisini takmış gezerken sana aşık olan kimse yok mu? Sebebini söylüyoruz...

Hazırsan Teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetin?

2. Yaşını da öğrenebilir miyiz?

3. Senin için ideal ilişki kavramı nedir?

3. Senin için ideal ilişki kavramı nedir?

4. Yeni girdiğin ortamlarda nasıl davranırsın?

4. Yeni girdiğin ortamlarda nasıl davranırsın?

5. En son ilişkin ne zaman oldu?

5. En son ilişkin ne zaman oldu?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kıskançlığını 3 üstünden puanlar mısın?

6. Kıskançlığını 3 üstünden puanlar mısın?

7. Herkese her şeyini anlatır mısın?

7. Herkese her şeyini anlatır mısın?

8. Hırslı bir insan mısındır?

8. Hırslı bir insan mısındır?

9. Son olarak kendini beğeniyor musun?

9. Son olarak kendini beğeniyor musun?

Fazla saf ve heyecanlısın!

Fazla saf ve heyecanlısın!

Hayatının kıyısından köşesinden biri girdiğinde kendini bir anda, bir girdaba kapılmış gibi hissediyorsun. Kalbin, karşındaki kişiye hemen teslim olmak için mi atıyor? İşte burada biraz dikkatli olman gerekiyor. Çünkü sen, kalbinin en ufak bir ritim değişikliğinde bile, karşındakine hakkındaki her şeyi anlatmayı düşünüyorsun. Bu durum, senin saf ve oyunsuz sevgini, belki de taktiksiz bir şekilde ortaya koymanı sağlıyor. Ancak unutma ki, bu durum karşı tarafın seni 'cepte' görmesine neden olabilir. Yani, her insana, her şeyini anlatacak kadar güvenmek ve samimiyet kurmak, aslında seni biraz tehlikeli sularda yüzdürebilir. Bu yüzden, belki de biraz gizemli olmanın zamanı gelmiştir. Bırak, seni biraz merak etsinler. Unutma, gizemli olmak, aslında bir çeşit çekicilik de yaratabilir. O yüzden, belki de biraz 'gizemliyi' oynamanın zamanı gelmiştir. Kendine biraz zaman tanı ve karşındakine de seni tanıması için zaman bırak.

Çok kıskanç ve hırslısın!

Çok kıskanç ve hırslısın!

Kafayı birine taktın mı takıyorsun! Elde edene kadar durun durağın yok...Sevdiğin kişiyi hemen kalbine kapatıp, onu tüm dünyadan kıskanıyorsun. Kıskançlık, aşkın tuzu biberi olsa da, senin durumunda biraz fazla kaçıyor gibi. Adeta bir takıntı haline getiriyorsun ve bu durum seni sadece ona odaklanmaya itiyor. Bu durum, sevdiğin kişinin etrafında dönen bir dünya yaratmanı sağlıyor. Ancak, bu durumun sonuçları her zaman olumlu olmuyor. Aşırı ilgi ve takıntı, karşı tarafı biraz ürkütüyor ve onun seninle olan ilişkisini biraz daha mesafeli hale getiriyor. Bu yüzden, aşkınla biraz daha sakin ilerlemen ve kendini bu kadar kaptırmaman konusunda sana bir tavsiyede bulunmak istiyoruz. Aşk, bir yarış değil, keyifli bir yürüyüş olmalı. Bu yüzden, adımlarını biraz yavaşlat ve aşkınla keyifli bir yolculuk yap.

Fazla özgüvenlisin!

Fazla özgüvenlisin!

Seninle tanışanların ilk dikkatini çeken şüphesiz ki olağanüstü özgüvenin. Bu özgüveninle adeta ışık saçıyorsun ve bu ışığın altında kalmaktan bazıları çekiniyor. Kendine olan bu inancın, sana bakan gözlerde hayranlık uyandırıyor. Fakat bir yandan da bu durum, özgüven eksikliği yaşayanları rahatsız ediyor ve onları kıskançlık krizlerine sürüklüyor. Hakkında dolaşan egoist söylentiler, aslında senin ne kadar güçlü bir kişiliğe sahip olduğunun göstergesi. Ancak bu durum, çevrendeki bazı kişileri ürkütüyor. Seninle aynı yolda yürümeye cesaret edemeyenler, hikayenin sonunu daha başlamadan kafalarında sonlandırıyorlar. İlişkilerinde de kontrolün hep senin elinde olmasını istemen, bazıları için zorlayıcı olabiliyor. Hayatın akışına bırakmanı ve bazen de olayların kontrolünü başkasına vermeni öneririz. Tüm bu sebeplerle belki de sana aşık olmakta zorlanıyorlar. Ama unutma ki, seni olduğun gibi kabul edecek ve özgüvenini takdir edecek biri mutlaka çıkacaktır. Sen yine de kendine olan inancını kaybetme, çünkü sen özelsin.

Bu İçerikler de İlgini Çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
35
16
11
9
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Çok kıskanç ve hırslısın! Hırsla işim olmaz ama kıskanmayacaksak neden sevelim aga 🤔🤔 Sena testin kaçtı senaaa 😅😅😅

Monte kristo kontu

BU testi çözdüğün için aşık olmuyorlar arkadaşım bu nasıl bir öz güvensizlik bu nasıl bi vasata düşümüşlüktür ki sen bu testi çözdün. Bu testi çözen insana a... Devamını Gör

Muhammed Göktaş

Sen niye buradasın o zaman ?

Lusitano

Fazla saf ve heyecanlısın.