Görüş Bildir
Haberler
Samuel Eto'o, Enzim Eksikliği Hastası 4 Yaşındaki Azra'yı Ziyaret Etti

Samuel Eto'o, Enzim Eksikliği Hastası 4 Yaşındaki Azra'yı Ziyaret Etti

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o, milyonda bir görülen ve henüz tedavisi olmayan Tay-Sachs hastalığının kurbanı minik Azra’yı evinde ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalyaspor’un dünya yıldızı Samuel Eto’o, dünyada milyonda bir görülen ve henüz tedavisi olmayan Tay-Sachs (enzim eksikliği) hastalığının kurbanı minik Azra’yı evinde ziyaret etti ve doğum gününü kutladı.

Antalya'da yaşayan Mehmet - Derya Cunduz çiftinin Tay-Sachs hastalığı teşhisi konulan 3 yaşındaki kızları Azra Cunduz'u doğum gününde Antalyaspor futbolcusu Samuel Eto’o yalnız bırakmadı.

Azra bebeğin doğum gününü kutlamak ve Cunduz ailesine moral desteği sağlamak amacıyla Antalyaspor taraftarı aileyi evinde ziyaret eden Eto’o aileye ve çocuğa şifa diledi.

Dünyada milyonda bir görülen ve henüz tedavisi olmayan Tay-Sachs hastası olan minik Azra’yı yaklaşık 2,5 ay önce Antalyasporlu futbolcular ve Yusuf Şimşek evinde ziyaret etmişti.

Tay-Sachs Hastalığı Nedir?

Tay-Sachs merkez sinir sisteminin bir hastalığı olup nörodejeneratif bir bozukluktur. Tay-Sachs genellikle bebekleri etkiler. Bebeklerde maalesef daima ölümcül olan ilerleyici bir hastalıktır. Tay-Sachs nadiren gençlerde ve yetişkinlerde olabilir ve daha az şiddetli belirtilere yol açabilir.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
16
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Eto Van Persi yerine seni alsaydık keşke bro. Her anlamda adamsın