Görüş Bildir
Haberler
Samsung’dan Katlanabilir Akıllı Telefon En Pahalı Galaxy Modeli Olacak

Samsung’dan Katlanabilir Akıllı Telefon En Pahalı Galaxy Modeli Olacak

Samsung’dan katlanabilir telefon Galaxy modellerinin en pahalısı olacak. Bu yıl sonunda üretime girecek olan katlanabilir telefonun modeli Galaxy X olarak belirlendi. Fakat cihazın fiyatı, katlanabilir akıllı telefonları merakla bekleyen kullanıcılar için üzücü olabilir.

Teknoloji devi Samsung bu aralar Galaxy Note 9 ve Bixby akıllı hoparlör ile tamamen gündemde. Tüm bunların yanında Samsung, katlanabilir akıllı telefon Galaxy X üzerinde çalışmalarına devam ediyor.

2016 yılında Samsung’un katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalıştığı hakkında haberler gelmişti. Tüm bu çalışmalara rağmen katlanabilir akıllı telefon hakkında henüz bir prototip göremedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Katlanabilir akıllı telefon Galaxy X

Katlanabilir akıllı telefon Galaxy X, ilk olarak CES 2018 etkinliğinde gündeme gelmişti. 2018 yılı sonlarında ya da 2019 yılı başlarında katlanabilir akıllı telefonu Galaxy X‘i tanıtacağını söylemişti. Katlanabilir akıllı telefon teknolojisinin tamamlanmasına az bir süre kaldığını böylece anlamıştık.

Samsung, LG, HuaweiLenovo gibi şirketlerden önce katlanabilir akıllı telefonunu piyasaya sürecek gibi görünüyor. Samsung, çalışmalarını hızlandırmış durumda. Bu yaz sonunda tedarikçilerden parça almaya başlayacak ve yıl sonunda cihazın üretimine başlayacak.

Galaxy X’in Fiyatı ne olacak?

Galaxy X’in fiyatı konusunda tam bir netlik yok fakat en az 1000 dolar olacağı söyleniyor. Bu da cihazın 6000-7000TL olacağı söylentisini doğrular nitelikte.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın