Görüş Bildir
Haberler
Samsung Cihazlarının Android 6.0 Alacağı Tarihler Açıklandı

Samsung Cihazlarının Android 6.0 Alacağı Tarihler Açıklandı

Onedio Medya
15.11.2015 - 18:58

Samsung’un Android 6.0 Marshmallow güncellemesini vereceği cihazlar ve bazı cihazların güncelleme tarihleri sızdırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TimesNews sitesinin paylaştığı belgeye göre Samsung’un Android’in en güncel sürümü olan Marshmallow (6.0)’a terfi edecek cihazlarının güncelleme alacağı tarihler ortaya çıktı.

Paylaşılan belgeye göre Samsung, Galaxy Note 5 ve Galaxy S6 Edge Plus modelleri için 2015’in Aralık ayında Android 6.0 Marshmallow güncellemesini yayınlayacak. Samsung’un ana tepe modeli Galaxy S6 ve S6 Edge içinse Marshmallow güncellemesi Ocak 2016 içerisinde yayınlanacak. Samsung’un geçtiğimiz dönem çıkardığı Note serisi cihazları Galaxy Note 4 ve Galaxy Note Edge içinse güncelleme Şubat 2016 içerisinde yayınlanacak. Çıkışlarının üzerinden yaklaşık iki yıl geçen Samsung Galaxy S5 ve Galaxy Alpha cihazları içinse Samsung resmi bir güncelleme tarihi belirlemiş değil ancak yeni sürümün testlerini sürdürüyor. Bu cihazların tahminen 2016’nın Mart ya da Nisan ayında güncelleme alması bekleniyor.

Samsung’un orta segment telefonları A ve E serisi içinse güncelleme gelecek modeller Galaxy A8, A7, A5, A3, E7 ve E5 olarak açıklanmasına rağmen bu cihazlara da ne zaman güncelleme verileceği ile ilgili bir bilgi açıklanmamış. Ekonomik modellerin tahminen 2016’nın 2.çeyreğinde Galaxy S5 ve Galaxy Alpha’dan sonra Android 6.0 güncellemesi alması bekleniyor.

Sızdırılan görsele aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Teknolog

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
9
4
2
2
2
1