Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ve Bayern Münih Çeyrek Finale Yükseldi

Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ve Bayern Münih Çeyrek Finale Yükseldi

Enver K.
17.03.2016 - 00:21

Şampiyonlar ligi'nde Bayern Münih ve Barcelona çeyrek finale yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barcelona 3-1 Arsenal

Barcelona 3-1 Arsenal

Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Barcelona, deplasmanda 2-0 yendiği Arsenal karşısında Camp Nou da sürpriz yaşamadı.

Messi, Neymar ve Suarez'in golleriyle Arsenal'i 3-1 yenen Katalan devi, adını çeyrek finale yazdırdı.

Barcelona'da temsilcimiz Arda Turan, 77. dakika oyuna girerek ilk kez Barça'yla Devler Ligi'nde boy gösterdi. 

Mesut Özil'in önderliğinde maça hızlı başlamak isteyen Arsenal, Barcelona kalesinde erken bir gol arasa da golü bulan taraf Barcelona oldu. 18. dakikada Suarez'in pasıyla ceza sahasına giren Neymar, sol çaprazdan düzgün bir vuruşla Barça'yı 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarı adeta Arsenal'in golüyle başladı. 51. dakikada çok sert bir şutla Barcelona ağlarını sarsan Elneny, Arsenal'i ümitlendirdi. 

Ancak 65. dakikada Dani Alves'in ortasına jeneriklik bir vole çıkaran Luis Suarez, Barcelona'yı yeniden öne geçirdi. 88. dakikada sahneye çıkan Messi de şık bir aşırtma golüyle maça noktayı koydu.

Arsenal'i bu golle 3-1 yenen Barcelona, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen taraf oldu.

Bu arada Barcelona'da yedek kulübesinde bekleyen milli futbolcu Arda Turan, 77. dakikada Rakitic'in yerine oyuna girdi. Arda, girdiği ilk pozisyonda Monreal'e yaptığı faulden dolayı 78. dakikada sarı kart gördü. Arsenal'da forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil ise ilk 11'de çıkıp, karşılaşma sonuna kadar sahada kaldı.

Bayern Münih 4-2 Juventus

Bayern Münih 4-2 Juventus
İçeriğin Devamı Aşağıda

Torino'daki ilk maçta 2-0 öne geçmesine rağmen Juventus'la 2-2 berabere kalan Bayern, rövanşta tam tersi bir dönüşe imza attı! 

Bavyera ekibi, son finalist karşısında 2-0 geriye düştüğü maçı 90+1'de Müller'in golüyle uzatmalara taşıdı. Uzatmalarda coşan Bayern, Juventus'u 4-2 yenerek adını çeyrek finale yazdırdı!

Devler Ligi'nin son finalisti Juventus, Münih'te maça fırtına gibi başladı. Henüz 6. dakikada Lichtsteiner'ın baskısı Alaba'ya çok büyük bir hata yaptırdı. Topla buluşan Pogba da bu hatayı affetmedi ve Juventus'u 1-0 öne geçirdi. 

Dakikalar 28'i gösterirken sahalarda ender görülen bir an yaşandı. Juve'nin golcüsü Morata, savunmadan aldığı topla inanılmaz bir şekilde Bayern ceza sahasına kadar geldi. Ardından pasını Cuadrado'yla buluşturdu ve Kolombiyalı yıldız da Lahm'ı şık bir çalımla geçerek Neuer'i avladı.

İlk yarıyı 2-0 geride kapatan Bayern, 2. yarıda vites yükseltti. Douglas Costa'nın harika ortasına arka direkte kafayı vuran Lewandowski, 73. dakikada Bayern'i ümitlendirdi. Golden sonra müthiş bir baskı kuran Bayern, aradığı golü 90+1'de Müller'in kafasıyla bulunca karşılaşma uzatmalara gitti. 

Bayern'in aradığı tur golü ise bu bolümde geldi. Pep Guardiola'nın 101. dakikada oyuna aldığı Thiago Alcantara, 108. dakikada Bayern'i 3-2 öne geçirirken, Bavyera'nın genç yıldızı Kingsley Coman, 110. dakika klas bir golle  Bayern'e turu getirdi.

Bu sonuçla Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükselen taraf Bayern Münih oldu.

LigTv

Son 8;

Son 8;
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
3
3
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın