Görüş Bildir
Haberler
Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman? Galatasaray'ın Rakibi Belli Oluyor

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Ne Zaman? Galatasaray'ın Rakibi Belli Oluyor

Bahadır
19.06.2023 - 23:52

Galatasaray'ın Avrupa'daki ilk rakibi belli oluyor. UEFA Şampiyonlar Ligi'ne ikinci ön eleme turundan katılacak sarı-kırmızılılar, gruplara kalmak için üç elemeyi geçmek zorunda. Peki Galatasaray'ın rakipleri kimler? Kura çekimi ne zaman?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray seribaşı

Galatasaray seribaşı

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'i şampiyon olarak tamamladığı için ülke şampiyonları arasındaki yerini aldı. Ülke şampiyonları, ön eleme turlarında seribaşı olarak mücadele edecek. 

Bu kategoride kulüp katsayılarına bakıldığı zaman temsilcimiz, en iyi dördüncü takım konumunda yer alıyor. Galatasaray, bu turu geçtiği takdirde diğer turlarda da seri başı olarak yer alacak.

Temsilcimiz, bu turda seri başı oldukları için Dinamo Zagreb (Hırvatistan), Kopenhag (Danimarka) ve Young Boys'la (İsviçre) da eşleşmeyecek.

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman?

Şampiyonlar Ligi kura çekimi ne zaman?

Galatasaray'ın ikinci ön eleme turundaki rakibinin belli olacağı kura çekimi 21 Haziran'da belli olacak. 

İkinci ön eleme turunda ilk maçlar, 25-26 Temmuz tarihlerinde oynanacak rövanş karşılaşmaları ise bir hafta sonra gerçekleştirilecek.

Takımlar, üçüncü ön eleme turu ilk maçları için 8-9 Ağustos'ta, play-off turu ilk müsabakaları için de 22-23 Ağustos'ta sahaya çıkacaklar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın