Görüş Bildir
Haberler
Şampiyon Boksör Önce 'Emekli Oldum' Dedi, Sonra Şaka Yaptığını Açıkladı!

Şampiyon Boksör Önce 'Emekli Oldum' Dedi, Sonra Şaka Yaptığını Açıkladı!

Mustafa Boztepe
03.10.2016 - 20:23 Son Güncelleme: 03.10.2016 - 21:30

Sosyal medya hesabından emekli olduğunu açıklayan ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury, daha sonra bunun sadece bir şaka olduğunu söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sağlık sorunları sebebiyle yaklaşık bir yıldır ringlere çıkmayan dünya ağır sıklet boks şampiyonu Tyson Fury, bugün erken saatlerde duyurduğu emeklilik kararını geri aldı.

28 yaşındaki boksör, bugün Twitter hesabından yaptığı ilk açıklamada 'Boks, hayatım boyunca yaptığım en kötü seçimdi. Ben en iyisiyim ve artık emekliyim.' ifadeleriyle boks kariyerine nokta koyduğunu duyurmuştu.

Yaklaşık 3 saat sonra yeni bir bildirimde bulunan Fury, 'Benden bu kadar kolay kurtulacağınızı mı sandınız? Sağlığıma kavuşur kavuşmaz ağır sıklet kemerlerimi korumaya devam edeceğim.' diyerek kariyerine devam edeceğini belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ekim ayında Manchester kentinde Wladimir Klitschko ile yapacağı unvan maçından çekilen 28 yaşındaki Fury'den geçen ay alınan örneklerde uyuşturucu madde çıkmıştı. Fury, attığı son tweet'te ise şu ifadeleri kullandı: 'İyi haber şu ki doğru yardımı alıyorum. Eskisinden daha güçlü olarak geri döneceğim. Beni durdurmayı deneyin!'

Geçtiğimiz yıl 28 Kasım'da Wladimir Klitschko'yu mağlup eden Tyson Fury, şu an WBA, WBO ve IBO ağır sıklet dünya şampiyonluğu kemerlerini elinde bulunduruyor.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
7
4
3
3
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

site yönetiminde olup zorunluluktan dolayı mecburen tam çeviri yapamamak nasıl bi duygu acaba :)

Ercan

ayrıca iyiden iyiye kafayı yedi diyorlar..umarım düzelir