Görüş Bildir
Haberler
Salih Uçan'ın Yeni Adresi Belli Oluyor

Salih Uçan'ın Yeni Adresi Belli Oluyor

Caner
30.11.2014 - 13:26
onedio.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sezon başında Fenerbahçe'den Roma'ya transfer olan Salih Uçan'ın, devre arası forma giyebileceği bir takıma kiralanması bekleniyor.

Ersun Yanal döneminde fazla forma şansı bulamadığı gerekçesiyle sezon başında İtalya'nın Roma takımının yolunu tutan Salih, orada da aradığını bulamamış gibi görünüyor.

Roma'nın sezon başından bu yana oynadığı maçlarda sadece 3 dakika süre alabilen genç futbolcunun devre arasında forma şansı bulabileceği bir takıma gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

İtalyan basınının önde gelen spor gazetelerinden Corriere dello Sport'un haberine göre Salih'i kadrosuna katmak isteyen ekipler arasında Atalanta, Sassuolo ve bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Zdenek Zeman'ın ekibi Cagliari bulunuyor. Özellikle genç futbolcuları geliştirme konusunda dünyaca ünlü bir isim olan Zeman'ın Roma kulübüne yakınlığı da düşünüldüğünde Salih transferinde Cagliari bir adım önde görünürken, her fırsatta Salih'i göndermek istemediğini belirten başkan Aziz Yıldırım'ın genç futbolcunun geri dönüşü için bir adım atıp atmaycağı merak konusu.

eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/italya...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0