Görüş Bildir
Haberler
Sakarya'da Akıl Almaz Olay: Köpeğine Saldıran Sokak Köpeğini Bıçakladı

Sakarya'da Akıl Almaz Olay: Köpeğine Saldıran Sokak Köpeğini Bıçakladı

Sakarya’nın Karasu ilçesinde, E.D., gezdirdiği köpeğine saldıran sokak köpeğini bıçakladı. O  anlar güvenlik kamerasına  yansıdı. Yaralanan köpek tedavisi için hayvan barınağına götürüldü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, öğle saatlerinde, Karasu Yeni Mahalle Barbaros Caddesi üzerinde meydana geldi. E.D., köpeğini gezdirdiği sırada çevredeki esnafın baktığı sokak köpeği ile karşılaştı. İki hayvan birbirine saldırırken, E.D. köpeğini tasmasından tutmaya çalıştı. E.D. köpekleri ayıramayınca üzerindeki bıçağı çıkartarak sokak köpeğini bıçakladı. E.D. daha sonra köpeğiyle birlikte uzaklaştı. 

Esnafın haber vermesi üzerine belediye ve polis ekipleri geldi. Bıçaklanması nedeniyle yaralanan sokak köpeği, belediye ekiplerince alınarak tedavisi için hayvan barınağına götürüldü. Polis çevredeki esnafın ifadesini alırken, güvenlik kameralarını inceledi. Polis, E.D.’nin ifadesini alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
22
17
12
7
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Fırat

bu ülke kökünden yıkılsın artık tek bir kişi sağ kalmasın

thelinguist

cidden siz hastasiniz. yorumlarda yazilmis adama da hak verin bilmem ne. o bir hayvan arkadaslar. insan gibi dusunu0 planlayan bir canli degil. yani saldirma... Devamını Gör

ahmet dogru

Birader Nerde bir soytarı var hepsi bu şehirde önceden sakarya gibisi yok derdim şimdi alayı egoist insanlar.

l0qi

dışarda türkçe konuşan yokki sakaryalı evinde oturuyo parası yok dışardsakilerin hepsi arap a.q