Görüş Bildir
Haberler
Sahip Oldukları Dövmelerle Karizmalarına Karizma Katan 13 Oyun Karakteri

Sahip Oldukları Dövmelerle Karizmalarına Karizma Katan 13 Oyun Karakteri

İnsanlığın ilk çağlarından bu yana kendimizi ifade edebilmemizin en popüler yollarından biri olan dövmeler oyun dünyasında da pek çok karakter tarafından tercih ediliyor. Gelin bunlardan bazılarına birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Agent 47 - Hitman

Oyun dünyasının en meşhur suikastçılarından biri olan Agent 47'nin dövmesi de en az kendisi kadar meşhur. Aynı zamanda karakterimizin karanlık geçmişine de ışık tutuyor.

2. Corvo ve Emily - Dishonored

Outsider'ın işaretini birlikte taşıyan baba ve kız bu mistik işaret sayesinde birbirinden farklı doğaüstü güçlere de kavuşabiliyorlar.

3. Trevor - GTA V

3. Trevor - GTA V

GTA serisinin son oyunu ile hayatımıza giren Trevor vücudunun farklı yerlerinde pek çok dövmeye sahip olsa da en meşhur dövmesi muhtemelen boynunda yer alan ve ''Cut Here'' yazanı.

4. Edward Kenway - Assassin's Creed IV: Black Flag

Esasen bir korsan olan suikastçımız Edward Kenway sürekli hareket halinde geçen yaşamına pek çok denizci dövmesi de sığdırmış durumda. Dövmesiz bir korsan düşünülemez elbette.

5. Jack - Mass Effect

5. Jack - Mass Effect

Tüm vücudunu tepeden tırnağa kaplayan dövmeleri ile galaksinin en asi ruhlarından biri olan Jack dövmelerinin ona kattığı karizmayı taşımayı da çok iyi biliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kratos - God of War

Vücudunun çoğunu kaplayan dövmesinin ardında oldukça acıklı bir hikaye yatan Kratos sahip olduğu bu dövmeler ile gönlümüzde apayrı bir yere sahip.

7. Jason Brody - Far Cry 3

7. Jason Brody - Far Cry 3

Cennet gibi tropikal bir adada cehennemi yaşayan Jason Brody'nin burada sahip olduğu dövmeler aynı zamanda karakterimizin ne kadar ilerleme kaydettiğini de gösteriyor. Kazanılan her yetenek vücudumuza işleniyor.

8. Pharah - Overwatch

Mısırlı karakterimiz Pharah'ın gözünün hemen altında yer alan dövme ilhamını Mısır mitolojisinden alıyor. Karakterimize de ayrı bir hava kattığı kesin.

9. Judy - Cyberpunk 2077

Night City'nin asi kızı Judy vücudunun pek çok farklı yerinde yer alan dövmeler ile tarzını bedenine kazımayı tercih edenlerden. Kimi dövmeleri onun geçmişi ve karakteri hakkında da pek çok ipucu barındırıyor.

10. Faith - Mirror's Edge

10. Faith - Mirror's Edge

Geleceğin distopik dünyasında kendi yolunu bulmaya çalışan Faith hem yüzünde hem de sağ kolundaki dövmeleri ile akıllara kazınan bir tarza sahip.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kazuma Kiryu - Yakuza

11. Kazuma Kiryu - Yakuza

Karakterimiz Kazuma tüm sırtını neredeyse hiç boşluk kalmayacak şekilde boydan boya kaplayan dövmesi ile esasen bir mesaj taşıyor. Seri boyunca karşılaştığımız karakterlerin sahip oldukları dövmelerin tümünün farklı anlamları var.

12. Ciri - The Witcher

12. Ciri - The Witcher

Pek de görünür bir yerde olmadığı için kolayca unutulabilen bu dövmenin de ardında karakterimiz için oldukça önemli bir hikaye yatıyor ancak biz elbette ki spoiler vermeyeceğiz.

13. Johnny Cage - Mortal Kombat

Mortal Kombat serisinin kendini biraz fazla seven karakteri Johhny Cage'in göğüs kafesi üzerinde boydan boya kendi adının yazıyor oluşu eminiz ki kimseyi şaşırtmamıştır.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
19
9
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pxx

Kratos Reis gülümsüyor!

Gazeteci Şerif Bey

Last Of Us Part 2 Ellie Days Gone Deacon st john Tekken Jin Kazama

TİRYAKİ

tekkeni yazmaya gelmiştim.. kolay gelsin gidiyorum

Doğa Rafik

Dishonored efsane bir seri steampunk severlere tavsiye ederim❤