Görüş Bildir
Haberler
Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Ölümüne İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı: Yerde Sürüklemişler...

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Ölümüne İlişkin Detaylar Ortaya Çıktı: Yerde Sürüklemişler...

Ulaş
27.01.2022 - 11:32

Beşiktaş eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Mahmutyazıcıoğlu'nun arbedede önce bacağına ateş edildiği sonra da yerde sürüklendiği belirlendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz sene ünlü sunucu Ece Erken ile evlenen avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42) Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı'nda saat 00.30 sıralarında silahla vuruldu. Saldırı sonrası kanlar içine kalan Mahmutyazıcıoğlu hayatını kaybederken, yanında bulunan şoförü ise yaralandı. Söylemezsem Olmaz muhabiri ise Adli Tıp Kurumu'nun önünden yaptığı açıklamada saldırının nasıl gerçekleştiğini anlattı.

Bir dava ile ilgili tartışmanın ardından ateş edip yerde sürüklemişler...

Bir dava ile ilgili tartışmanın ardından ateş edip yerde sürüklemişler...

Beyaz TV muhabiri yaptığı açıklamada 'Naaş gerekli incelemeler için Adli Tıp Kurumu'nda bekletiliyor. Olay gece saatlerinde gerçekleşiyor. Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Beşiktaş'ın eski başkanı Fikret Orman'la görüşüyor. Buradaki toplantının ardından Fikret Bey uçağı olduğunu söyleyerek mekandan ayrılıyor. Daha sonra mekana saldırıyı gerçekleştiren iki şahıs geliyor. Şafak Bey'le görüşmek istemişler o da müşterileri rahatsız etmemek için bu iki kişiyi arkadaki bir yere alıyor. Burada 1 milyon liralık bir davayla ilgili aralarında tartışma çıkıyor. Tartışmayı gören Şafak Bey'in şoförü mekana geliyor. Tartışma iyice büyüyor ve Şafak Bey'e ateş etmeye başlıyorlar. Yanlış bilmiyorsam sağ bacağına iki el ateş ediyorlar ve yere düşen Şafak Bey'i sürüklüyorlar. Sürükledikten sonra da iki el daha ateş ediyorlar' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mugobiz

Artık bilgisayarı açtığımda içimden onedio'ya girmek istemiyor. Ana sayfada bu olay ile ilgili 4 farklı yerde haber var. Eskiden güzel vakit geçirmek, günd... Devamını Gör

Koray

Haklısın dostum. Tek içerikte aktarılacak haberleri 3-4 parçaya bölüp önümüze atıyorlar. Saçmaladılar iyice.

doğan ezer

Welcome to texas

Ulu Can

lan yavşak 2849 euro haftalık ek gelir mi olur. çocuk mu kandırıyon sen sümsük herif