Görüş Bildir
Haberler
Sadece Şizofren veya Üstün Zekalıların Cevaplayabileceği 2 Soru

Sadece Şizofren veya Üstün Zekalıların Cevaplayabileceği 2 Soru

Selçuk OLUM
06.11.2018 - 17:39

Normal bir insanı şizofren bir insandan görünümleriyle ayırt etmek neredeyse imkansızdır. Hastanın kafasında neler olup bittiğini ortaya çıkarmak ve yardıma ihtiyacı olup olmadığını belirlemek için birçok psikiyatrik test ve yöntem kullanılmaktadır.

Parlak Taraf sizin için hazırlanmış 2 basit sorudan yalnızca bir şizofren veya olağanüstü bir kişilik tarafından cevaplanabilir.

Önemli: Kesin sonuçlar elde etmek için, sorularınızı duygularınıza uygun olarak cevaplayın. Gördüğünüz şeylere konsantre olmaya çalışın, neye benzemesi gerektiğini değil. Şimdi, dikkatlice görüntülere bakın ve soruları cevaplayın.

Kaynak: https://brightside.me/wonder-quizzes/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Maske dışbükey mi yoksa içbükey mi?

2. Maske sağa mı dönüyor yoksa sola mı dönüyor yada iki yöne mi?

Cevaplar

Cevaplar

1. Maske dışbükeydir.

2. Maske sağ yönde dönüyor.

Kimsin? Çılgın mı yoksa dahi mi?

Her iki soruyu da yanlış cevapladıysanız, endişelenmeyin: tamamen sağlıklı bir insansınız. Cevaplardan biri size açıksa, bir psikiyatrist olan bir arkadaş edinme vakti gelmiştir.

Gerçek şu ki , sağlıklı bir insanın beyninin kendini aldatmaya doğru eğilimi vardır . Resmin 'düzeltilmesi', yapay formları ve ekstra gölgeleri hesaba katar. İstersen ister istemez, illüzyonun kancasını yutuyoruz.

Şizofrenlerin bu hayali yoktur. Beyinleri detaylar arasındaki bağlantıyı kuramazlar. Maskeyi olduğu gibi görüyorlar. Onlar için, maske içbükeydir ve bir yöne döner.

Dahi ne fark eder? Şizofreni ve deha farklı değildir. Ama yine de, aralarında ayrım yapmak mümkündür. Dahilik kişilikleri her iki düşünce türüne de sahiptir: Şizofrenide olduğu kadar sağlıklı bir insanın sahip olduğu ve düşünce türleri arasında geçiş yapabildikleri. Yanılsamaları normal bir insanın gördüğü şekilde görüyorlar, ama aynı zamanda yakalanacak şeyleri hemen görüyorlar. Eğer isterlerse, beyinleri aldatmayı algılayabilirler.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın