Görüş Bildir
Haberler
Sadece 2 Dakika, Sadece 20 ml

Sadece 2 Dakika, Sadece 20 ml

Arkadaşlar fakında mısınız? Hepimiz birer kanser hastası adayıyız.

Arkadaşlar fakında mısınız? Hepimiz birer kanser hastası adayıyız.

Arkadaşlar hepimiz birer kanser hastası adayıyız. Her kanserin tahmin edeceğiniz gibi tedavi şekli farklıdır. Biz özellikle kan kanserlerinin tedavisinden bahsedeceğiz. İlk etapta kemoterapi ile tedavi edilmeye çalışılıyor. Cevap alınamazsa  kök hücre nakli(ilik nakli) tedavisine başvuruluyor.  Bütün zorluk burada başlıyor. Uygun iliğin bulunması... Biz çok şanslıydık kardeşimden bulmuştuk uygun iliği ama bu şansı yakalayamayan hiç de azımsanmayacak kadar insan olduğunu biliyor muydunuz ? Sağ tarafta gördüğünüz minicik poşetten damarlara giden bir hayat var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bizi siz bulun.

Bizi siz bulun.

Evet o doğru insan siz olabilirsiniz şu an okuyan arkadaşım belki kök hücre nakli bekleyen arkadaşım Mahir veya diğer hastaların birinin ilacı sensin.  Hemen her gün, bir hikayesi olan kanser hastası birinin nasıl öldüğü konulu haberleri izlemekten sen de sıkılmadın mı? Cevabın evet ise türkök sayfasına girip. Sana en yakın kök hücre bağışlayacağın yeri belirle ve sadece 2dk, sadece 20ml kan ile doku örneklerini bırak.  Birinin umudu ol. Unutmayalım ki kök hücre nakli AMELİYAT değildir.

Şimdi sıra sizde!

Zafer işaretlerinin en büyük kaynağı olmaya ne dersiniz?

Zafer işaretlerinin en büyük kaynağı olmaya ne dersiniz?

Birilerinin sizin sayenizde gülmesi, size her gün dua etmesi... istemez miydiniz ?

Donörüm olur musun?

Artık lösemi hastaları  'elimi tutar mısın' yerine 'donörüm olur musun'  demelidir reklamlarda. Unutmayın hepimiz kanser adayıyız...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın