Görüş Bildir
Haberler
SADAT Bilmecesi: Silah Satıyoruz Dediler, Bakanlıktan Açıklama Geldi

SADAT Bilmecesi: Silah Satıyoruz Dediler, Bakanlıktan Açıklama Geldi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamaları sonrasında bir kez daha gündeme gelen SADAT ile ilgili Dışişleri Bakanlığı’ndan açıklama geldi. SADAT’ın ortağı Mehmet Naci Efe, 'MKE yapımı silah satıyoruz' demişti ama Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu iddiayı yalanladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Görev alanımız değil

Görev alanımız değil

Cumhuriyet Gazetesi’nden Hüseyin Hayatsever’in haberine göre; CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yanıtlaması için “SADAT AŞ’ye faaliyetlerini yurtdışında yürütmeleri konusunda dost müttefik ülkelere ya da başka ülkelere sunmak üzere ‘Sözlü referans’ oldunuz mu? Ya da ‘Referans mektubu’ verdiniz mi” diye sordu.

Bakan Çavuşoğlu ise “Konu bakanlığımın görev alanına girmemektedir” ifadelerini kullandı.

SADAT yöneticilerinin iddialarıyla ilgili daha önce MKE’den de yalanlama gelmişti.

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

SADAT’ın ortağı Mehmet Naci Efe, geçen mayısta, “Makine Kimya Endüstrisi’nin (MKE) ürettiği ürünleri, yurtdışında müttefik olduğumuz ve ülkemizin izin verdiği ülkelere götürüp satıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

Bu haber de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
12
10
3
3
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mert Soylu

2023 seçimlerini kazanamadıklarında devreye sokacakları B planıdır sadat. fetö gitti sadat geldi. cemaat evlerinin altında depolanan binlerce otomatik silah ... Devamını Gör

Enkidu An

Denesinler bizim elimiz armut toplamıyor.

Maher

militan yetistiriyorlar.. kisaca katil bunlar..

Beatrize Vaksman

Cumhuriyetle yonetilen laik ulkemizi yikmaz adina kurulmus hukumet destekli teror orgutudur sadat... Finansmanlari arastirildiginda batinin emperyalist , isg... Devamını Gör