Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den İlk Açıklama Geldi! "Dua ve Enerjinizi Eksik Etmeyin"

Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen'den İlk Açıklama Geldi! "Dua ve Enerjinizi Eksik Etmeyin"

Müge Kakşi
27.05.2021 - 18:03

Kanal D ekranlarının oldukça sevilen dizisi Sadakatsiz'de Haluk Güçlü karakterine hayat veren başarılı oyuncu Burak Sergen'den güzel haber geldi. Bir süre önce koronavirüs teşhisi konulan oyuncu hastaneden taburcu olurken görüntülendi. Oldukça zayıflamış olarak görüntülenen Sergen sağlığına kavuşmasıyla hayranlarını sevindirirken yaptığı açıklama ile de teşekkürlerini sundu. İşte Burak Sergen'in söyledikleri ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Burak Sergen Sosyal Medya'dan Teşekkür Etti

Burak Sergen Sosyal Medya'dan Teşekkür Etti

Burak Sergen, 12 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen, yoğun bakımda tedaviye alınmasının ardından da geçtiğimiz haftalarda entübe edilmişti.

46 günlük tedavisinin ardından sağlığına kavuşan ve taburcu edilen Sergen, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile bu süreçte kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.

Oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 'dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum... Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan, ben uyurken nişanlıma, oğluma, aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum. Teşekkürlerim, minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin' ifadelerini kullandı.

"45 Gün Sonra İlk Defa Gün Yüzüne Çıkıyorum"

"45 Gün Sonra İlk Defa Gün Yüzüne Çıkıyorum"

Hastane çıkışı konuşan ünlü oyuncu; “45 gün sonra ilk defa gün yüzüne çıkıyorum, hastalığı yendiğim için çok mutluyum. 12 gün boyunca hiçbir şey hissetmedim, uyumuşum. İngiltere’den gelen virüsü kapmışım, çok ağırdı. Bu süreçte kilo verdim, vücudun yarısını bıraktım. Bundan sonra evde tedavi süreci başlayacak. 2-3 ay sürer. Hastanedeki tüm teçhizat eve taşındı' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın