Görüş Bildir
Haberler
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den Olay Dekolteli Poz! "Kendimi Peri Kızı Gibi Hissediyorum"

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen'den Olay Dekolteli Poz! "Kendimi Peri Kızı Gibi Hissediyorum"

Müge Kakşi
17.09.2021 - 00:30

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'de Derin karakterine hayat veren güzel oyuncu Melis Sezen sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla gündem oldu. Sezen güzelliğiyle büyülediği pozlarına bir yenisi daha ekleyerek 'Kendimi peri kızı gibi hissediyorum' notuyla fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Melis Sezen'in o pozu...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk gibi başarılı oyuncularla başrol alan güzel oyuncu Melis Sezen sık sık sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar gündem oluyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Sezen'in son paylaşımı dakikalar içerisinde binlerce beğeni aldı. İşte Melis Sezen'in derin yırtmaçlı elbisesiyle verdiği o poz...

MELİS SEZEN'DEN ÇOK KONUŞULACAK POZLAR

Sadakatsiz dizisinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'la başrolü paylaşan Melis Sezen, derin yırtmacı elbisesiyle poz verdi.

Kanal çekimlerine katılan Melis Sezen çekimde beyaz bir elbise tercih etti.

KENDİMİ PERİ KIZI GİBİ HİSSEDİYORUM

Ünlü oyuncu Melis Sezen cüretkar pozlarını takipçileriyle paylaştı.

Beyaz göğüs ve bacak dekolteli elbisesiyle art arda pozlar veren oyuncu, bunları 1,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmayı ihmal etmedi.

Geniş bir hayran kitlesine ulaşan oyuncunun 'Kendimi peri kızı gibi hissediyorum' notuyla yaptığı paylaşım 118 binden fazla beğeni aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın