Görüş Bildir
Haberler
Şaban Vatan Hakkında 'Tanığın Evine Yaklaşmama' Kararını İhlalden Soruşturma Açıldı

Şaban Vatan Hakkında 'Tanığın Evine Yaklaşmama' Kararını İhlalden Soruşturma Açıldı

Giresun’un Eynesil ilçesinde şüpheli şekilde hayatını kaybeden 11 yaşındaki Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan hakkında, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ın evine yaklaşmama kararını ihlalden soruşturma başlatıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rabia Naz Vatan’ın babası Şaban Vatan ve beraberindeki gazeteciler Canan Coşkun ve Tuba Demir ile belgeselci Kazım Kızıl, kendilerini Meclis Araştırma Komisyonu üyesi gibi tanıtıp, soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ı ifadesini değiştirmeye zorladığı iddiasıyla, 14 Kasım’da gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen Şaban Vatan ve 3 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Şaban Vatan hakkında soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ın evine yaklaşmama kararı verilirken, 3 kişi hakkında ise yurt dışı çıkış yasağı konulmuştu.

"Eve 50 metre yaklaşmama" kararını ihlalden soruşturma

"Eve 50 metre yaklaşmama" kararını ihlalden soruşturma

Şaban Vatan’ın evine 50 metre yaklaşmama kararı olan soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ın evinin önünden araçla geçerek kararı ihlal ettiği belirlendi. Polisin tuttuğu tutanak, savcılığa iletildi. Şaban Vatan hakkında eve yaklaşmama kararını ihlalden soruşturma başlatıldı.

Valilik açıklama yaptı

Valilik açıklama yaptı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Giresun Valiliği’nden konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Şaban Vatan’ın soruşturmanın tanığı Mürsel Küçükal’ın evine yaklaşmama kararını ihlal ettiği belirtilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

'Ekiplerimiz Mürsel Küçükal’ın evine intikal esnasında Şaban Vatan’a ait 28 RB 902 plaka sayılı otomobille bahse konu yerden seyir halinde geçip uzaklaştığı görülmüştür. İkamet önünde Mürsel Küçükal ve yanında bulunan Ramazan Küçükal ile görüşülmüş, şahıslar görevli ekiplerimize ’Şaban Vatan isimli şahsın gün içerisinde ikametlerinin önünden seyir halinde geçtiğini ve yine ikametine 50 metreden fazla yaklaşmama kararı bulunan Şaban Vatan’ın ikametlerinin etrafında bulunduğuna dair resim çektiklerini, bu resimleri kendi rızaları ile ekiplerimize verebilecekleri’ hususunda beyanda bulunmuşlardır. Şaban Vatan isimli şahsın mağdur Mürsel Küçükalın ikametine 50 metre yaklaşmama kararını ihlal ettiğine dair tutulan tutanak nöbetçi Cumhuriyet Savcısını da bilgilendirmek suretiyle Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne gereği için gönderilmiştir.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
34
5
3
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ulan topunuzu sikeyim orospu evlatları kimi korudunuz lan bu kadar ak davarlar, ahh be Şaban abi keşke elimden bir şey gelse de sana yardım edebilsem abi be.

question

Mursel'de bir bit yenigi var. Yakinda basina birsey gelir, sucu da Saban beye atarlarsa sasirmayin. bir tasla iki kus.

Selen Erdem Kaya

Eve yaklaşmama kararlarındaki uygulama ne kadar da hızlı işliyor böyle türk polisi ve savcılık gözlerimi yaşattınız. Keşke kadın koruma programlarında da bu ... Devamını Gör