Görüş Bildir
Haberler
Şaban Dişli de Aralarında: 9 Büyükelçi Merkeze Çekildi

Şaban Dişli de Aralarında: 9 Büyükelçi Merkeze Çekildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan karar doğrultusunda 9 ülkenin büyükelçisi merkeze çekildi. 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden Tümgeneral Mehmet Dişli’nin kardeşi olan ve Hollanda Büyükelçisi olarak görev yapan Şaban Dişli de merkeze çekilen isimler arasında. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla 9 büyükelçiyi görevden alındı ve yerlerine yeni atamalar yaptı. Görevden alınanlar arasında 15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden Tümgeneral Mehmet Dişli’nin kardeşi olan ve Hollanda Büyükelçisi olarak görev yapan Şaban Dişli de bulunuyor.

Yayımlanan karara göre, Hollanda Büyükelçisi Şaban Dişli, Brezilya Büyükelçisi Murat Yavuz Ateş, Somali Büyükelçisi Mehmet Yılmaz, Vatikan Büyükelçisi Lütfullah Göktaş ve Tacikistan Büyükelçisi Emre Zeki Karagöl, Karadağ Büyükelçisi Songül Ozan, Romanya Büyükelçisi Füsun Aramaz, Fildişi Sahili Büyükelçisi Havva Yonca Gündüz Özçeri ve Bangladeş Büyükelçisi Mustafa Osman Turan merkeze alındı.

Yeni atanan isimler

Yeni atanan isimler

Hollanda Büyükelçiliği’ne İkili Siyasi İşler Genel Müdürü Selçuk Ünal, Brezilya Büyükelçiliği’ne Halil İbrahim Akça, Somali Büyükelçiliği’ne İbrahim Mete Yağlı, Vatikan Büyükelçiliği’ne Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Ufuk Ulutaş ve Tacikistan Büyükelçiliği’ne de Yurt Dışı Tanıtım Genel Müdür Yardımcısı Umut Acar, Karadağ Büyükelçiliği’ne Denizcilik, Havacılık ve Hudut Genel Müdür Yardımcısı Barış Kalkavan, Romanya Büyükelçiliği’ne Kuzey Avrupa Genel Müdür Yardımcısı Özgür Kıvanç Altan, Fildişi Büyükelçiliği’ne Batı Afrika Genel Müdür Yardımcısı Deniz Erdoğan Barım ve Bangladeş Büyükelçiliği’ne Amerika Genel Müdür Yardımcısı Ramis Şen atandı.

Sayıştay Savcılığı’na Recep Çevik atandı

Sayıştay Savcılığı’na Recep Çevik atandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2, 3 ve 4. maddeleri gereğince yapılan atamalara göre, Sayıştay Savcılığı’na Recep Çevik atandı.

Kişisel Verileri Koruma Kurulu üyeliklerine ise Faruk Bilir ile Şaban Baba seçildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
4
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
RACON X RACON

Valla yaklasan secimlere dogru hangi hamlaeyi yaparsan yap ve hatta Kilicdaroglunun dediklerini bir bir yerine getir yine bu hamlelelerin karsiligini bulamay... Devamını Gör

metin tan çözer

Yavşak sanki tavla oynuyor. Canı sıkıldıkça bir yerde değişiklik yapıyor. Bi kendi yerini değiştirmedi. Onu da biz yapacağız Haziran'da