Görüş Bildir
Haberler
Saadet Partisi'nden Instagram Üzerinden Berat Albayrak Açıklaması: 'Reels Ekonomi Bu Olsa Gerek'

Saadet Partisi'nden Instagram Üzerinden Berat Albayrak Açıklaması: 'Reels Ekonomi Bu Olsa Gerek'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Aybayrak’ın Instagram üzerinden yayınladığı istifa mektubu sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan ve AKP’den açıklama gelmemesi üzerine Saadet Partisi'nin resmi Instagram hesabından ironik Bakan Albayrak paylaşımı yapıldı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Saadet Partisi'nin Instagram hesabından yapılan paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Albarak’ın istifa haberi üzerine piyasalarda döviz ve altın fiyatlarında düşüş yaşanmasına atıfta bulunularak, “Ekonomideki kötü gidişatı bir nebze de olsa hafifleten ‘istersek doları düşürürüz’ açıklamasının hakkını veren, istifa ettiğini açıklaması ile birlikte döviz ve altın fiyatlarında ciddi düşüşe sebep olan, piyasaya ümit aşılayan Sayın Albayrak’ın fedakarlığını ve gayretini takdirle karşılıyoruz” denildi.

Saadet Partisi’nin Instagram paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

Saadet Partisi’nin Instagram paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

“Yaklaşık 5 yıldır sürdürdüğü bakanlık görevine devam edemeyeceğini açıklayan, Eski Maliye ve Hazine Bakanı Sayın Berat Albayrak’ın bu kararını ülke ekonomimiz adına olumlu bir gelişme olarak değerlendiriyoruz.

Üzerinden 24 saat geçmesine rağmen hükümet yetkililerinden tek bir satır açıklama yapılamamasını ve medyanın bu konuyu yok saymasını Instagram mecrasına olan ilgisizlikleri olarak yorumluyoruz. Çünkü aksini düşünmek dahi istemiyoruz.

Ekonomideki kötü gidişatı bir nebze de olsa hafifleten ‘istersek doları düşürürüz’ açıklamasının hakkını veren, istifa ettiğini açıklaması ile birlikte döviz ve altın fiyatlarında ciddi düşüşe sebep olan, piyasaya ümit aşılayan Sayın Albayrak’ın fedakarlığını ve gayretini takdirle karşılıyoruz.

Ayrıca Sayın Albayrak’ın bu yeni istifa şekli ile birlikte, Instagram kullanıcılarının siyasetten uzak olan alışveriş ve eğlence dünyalarını da değiştirme yaklaşımını oldukça etkili bulduğumuzu belirtmek isteriz. Reels ekonomi bu olsa gerek!

Allah sonumuzu hayreylesin…

Kalın sağlıcakla! “

Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak dün akşam Instagram üzerinden açıklama yaparak istifa ettiğini duyurmuştu👇

İstifa açıklamasının ardından 24 saat geçmesine rağmen hala bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
146
70
32
3
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
CauseIgotHigh

Saadet Partisi’nin de şu biz modern partiyiz ayakları yok mu? Güç elinizde olduğunda sizin gibi olmayanlara, düşünmeyenlere neler yaptığınızı gördük Madımak... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

@causelgotHigh Saadet partili değilim hiçbir zaman da oy vermedim ama rahmetli Erbakan olmasaydı ne Kıbrısı kurtarabilirdik nede şuanki şartlarda asgari ücre... Devamını Gör

salvatore

berat albayrak instagram hesabını da kapamış sizce ne oluyor?

pazartesi

Şunda da en az beş yazım yanlışı saydım, inşaallah dalga amaçlı yapmışlardır.