Görüş Bildir
Haberler
Rüyada Kertenkele Görmek: Sinsi Düşmanlar Gizli Kalmış Sırlar Her An Ortaya Çıkabilir

Rüyada Kertenkele Görmek: Sinsi Düşmanlar Gizli Kalmış Sırlar Her An Ortaya Çıkabilir

Rüyalar bilinçaltımızın birer yansımasıdır. Yani gün içerisinde yaşadıklarımız, hissettilerimiz ve psikolojimiz rüyalarımızı etkileyebilir. Rüyalar ise günlük yaşamımızı etkileyerek günlerce bazen de haftalarca aklımızdan çıkmayabilir. Bu yüzden hatırladığımız rüyaların ne anlama geldiğini bilmek pek çoğumuz için önemlidir. Üstelik rüyalarımızda yer alan bazı nesneler, semboller veya işaretler gelecek yaşantımızla ilgili iyi ve kötü şeyler hakkında bilgi de verebilir. Rüyada kertenkele görmek de rüya yorumcuları tarafından detaylı bir şekilde ele alınmıştır. Rüyada kertenkele görmek, eve kertenkele girdiğini görmek ve kertenkele ısırması farklı şekillerde yorumlanır. Rüyada büyük kertenkele veya küçük kertenkele görmek bile bambaşka anlamlara gelir. 

İşte, rüyada kertenkele görmek ile ilgili en yaygın rüya tabirleri:

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Kertenkele Görmek

Rüyada Kertenkele Görmek

Rüyada kertenkele görmek, genellikle rüya sahibi için bir uyarı niteliğindedir. Gizli kalmış sırlar, göz ardı edilmiş sorunlar, dost sandığınız sinsi düşmanlar gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor olabilir. 

Sağlığınıza da dikkat edin. Zira bu düşman sinsi bir hastalık da olabilir. Gelin bir de, rüya tabiri uzmanlarının rüyada kertenkele görmek ile ilgili detaylı yorumlarına göz atalım 👇

Rüyada Büyük Kertenkele Görmek

Rüyada Büyük Kertenkele Görmek

Rüyada büyük kertenkele görmek ilk bakışta korku ve endişe verse de olumlu olarak yorumlanır. Rüya sahibinin işi yoksa, bu rüyadan sonra işsizlik derdinin son bulacağı düşünülür. 

Rüya sahibinin işi varsa, bu kez de iş yerindeki düşmanın artık ona zarar veremeyeceğine inanılır. Güneşin doğuşuyla ortaya çıkan kertenkeleler gibi sizin başarınız arttıkça hırslanan düşmanınız çok yakında kendini ele verecektir.

Rüyada Küçük Kertenkele Görmek

Rüyada Küçük Kertenkele Görmek

Rüyada küçük kertenkele görmek, yani rüya sahibinin zihininde korkutucu etki yaratmayan bir rüya iyiye işarettir. Rüya sahibinin uzun zamandır başa çıkmak zorunda kaldığı sorunlarından kurtulacağı anlamına gelir. 

Feraha çıkacaksınız, bu süreçte yaptığınız hataları fark etmek için öz eleştiri yapmalısınız. Hatalarınızdan dönmeli ve gerekirse özür dilemelisiniz. Bu sayede hem feraha çıkacak hem de çevrenizdekiler tarafından saygı göreceksiniz.

Rüyada Eve Kertenkele Girmesi

Rüyada Eve Kertenkele Girmesi

Rüyada eve kertenkele girmesi, rüya sahibinin huzurunun bozulacağı anlamına gelir. Hane içerisinde beklenmedik sorunlar yaşayabilirsiniz. Göz ardı edilen sorunlar, kızgınlıklar ve kırgınlıklar aniden gün yüzüne çıkabilir. 

Rüyada eve kertenkele girmesi, rüya sahibinin sıcak iklimlerde yer alan bir yere taşınacağı anlamına da gelebilir. Yorumu yaparken rüyadan nasıl uyandığınızı hatırlayın. Mutlu uyandıysanız, valizleri toplamaya başlayın: Sıcak denizlere doğru yapılacak tek yönlü bir yolculuk var.

Rüyada Kertenkele Öldürmek

Rüyada Kertenkele Öldürmek

Rüyada kertenkele öldürmek, rüya sahibi için bir uyarı niteliğindedir. Düşmanlarınız size büyük bir zarar vermek üzere. Maddi manevi büyük kayıplar yaşayabileceğiniz bu zararla refah düzeyiniz bir anda düşebilir. 

Yatırımlarınızı ve paranızı emanet ettiğiniz kişilere dikkat edin. Daha ziyade size zarar vermek isteyecek kadar kızgın olan o kişiyi bulmaya odaklanın. Ne dersiniz, size ne için kızmış olabilir? Yalanlarını ortaya çıkarmış veya hain planlarını fark etmiş olabilir misiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rüyada Kertenkele Isırması

Rüyada Kertenkele Isırması

Rüyada kertenkele tarafından ısırıldığını görmek, rüya sahibinin çevresindeki insanlara dikkat etmesi gerektiği anlamına gelir. Yakınlarınızı kontrol edin, çevrenizde dost mu yoksa düşman mı olduğu belli olmayan insanlar olabilir. 

Son derece sinsi ve bulunduğu ortamda kolayca kamufle olan bu canlı size düşmanınızın çok iyi gizlendiğini ifade ediyor. Öyle ki onu dostlarınız arasından ayırt etmek zor olacak fakat dikkat etmezseniz, hiç beklemediğiniz bir anda gafil avlanabilirsiniz.

Rüyada Renkli Kertenkele Görmek

Rüyada Renkli Kertenkele Görmek

Rüyada renkli veya alacalı kertenkele görmek, yaygaracı, fesat, sürekli arkadan iş çeviren ve sinsice söylemlerde bulunan insanları ifade eder. İş arkadaşları ve rakiplere karşı çok dikkatli olmalısınız. Çünkü bu kişi bir iş arkadaşı veya rakip ise sizi karalamaya çalışabilir. Bulunduğu her ortama sinsice sızabilen bu kişi başarılarınızı kendi başarısı gibi gösterme çabasında olabilir. İşinize sahip çıkmalısınız. 

Rüyada alacalı kertenkele görmek, bazı rüya tabirleri kaynaklarına göre ölümü de işaret edebilir. Bu yorumu yapmak için rüyanın size yaşattığı duyguya odaklanmak gerekir. Korku içinde uyandığınız bir rüya ise kötü bir haber alabilirsiniz.

Rüyada Yeşil Kertenkele Görmek

Rüyada Yeşil Kertenkele Görmek

Rüyada yeşil kertenkele görmek konusunda yapılan rüya tabirleri birbirinden farklılıklar gösterir. Bu yüzden rüyada görülen yeşil renkli kertenkeleyi yorumlarken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. 

Rüyada kurumuş toprakta veya hızlıca koşan yeşil kertenkele görmek, sinsi bir düşmanın varlığına işaret edebilir. Ara bozuculuk yapmayı seven, ortalık karıştıran ve her yerde her şeyi konuşabilen boşboğaz bir düşmanınız olabilir. 

Rüyada ağaç üzerinde gizlenmiş yeşil kertenkele görmek ise zalim ve otoriter bir yönetici anlamına gelir. Yeni yöneticiniz sandığınız kadar iyi niyetli olamayabilir. Yaptığınız işleri kanıtlı bir şekilde yapmaya özen gösterin.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın