Görüş Bildir
Haberler
Rusya, Şimdi de Finlandiya ve İsveç'i Tehdit Etti

Rusya, Şimdi de Finlandiya ve İsveç'i Tehdit Etti

Ukrayna'ya düzenlediği saldırılar nedeniyle dünyanın tepkisini çeken Rusya, Finlandiya ve İsveç'in NATO'ya alınması durumunda karşılık verecekleri tehdidinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Rusya Dışişleri Bakanlığı, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya alınması durumunda 'Rusya'nın karşılık vermesinin gerekeceğini' ifade etti. 

Rus RIA Novosti ajansının aktardığına göre 'Finlandiya ve İsveç de dahil olmak üzere tüm AGİT üyesi ülkeler, bazı devletlerin güvenliğinin diğer ülkelerin güvenliği pahasına inşa edilmemesi gerektiği ilkesini yeniden teyit etti' diyen Rusya Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Maria Zakharova, 'İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya alınması, ülkemizin karşı adımlar atmasını gerektirecek ciddi askeri ve siyasi sonuçlar doğuracaktır' ifadelerini kullandı.

Finlandiya ve İsveç, NATO üyesi olmamalarına rağmen bugünkü dijital NATO zirvesine davet edilmişlerdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
17
7
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Oralara da girerse konu çok başka yerlere gider artık. 1945 ten sonra güvenli olarak dizayn edilen Avrupa artık güvenli değil.

Koray

Öyle bir alırlar ki sen bile şaşırırsın dostum. Avrupa da nerede askeri birlik var doğru dürüst. Hollanda ? Belçika ? Almanya desek askeri olarak 2. dünya sa... Devamını Gör

CONALL

Kuzey Avrupa'ya karşı bir savaş olursa 3.Dünya Savaşı kesin çıkacaktır. İsveç ve Finlandiya Rusya'nın diş geçiremediği ülkeler.

Hunter

Burada Rusya-çin yalakalığı yapanları hatta nerdeyse dünyayı ele geçirmelerini istediklerini görüyorum. Hadi Çin neyse de, Rusya şişirilmiş bir balon. Ekon... Devamını Gör