Görüş Bildir
Haberler
Rüştü Reçber'den İlginç Fatih Terim Yorumu: Ölüyü Mezarından Kaldırır

Rüştü Reçber'den İlginç Fatih Terim Yorumu: Ölüyü Mezarından Kaldırır

Eski milli kaleci Rüştü Reçber, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile ilgili, 'Ölüyü mezardan getirip top oynatacak şekilde konuşur' dedi. Trabzonspor'un aldığı cezaya da değinen Reçber, 'Ben olsam Trabzonspor'a ceza vermezdim' yorumunda bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zeytinburnu Belediyesi tarafından düzenlenen spor söyleşisinde Ali Gültiken'in moderatörlüğünde öğrencilerin sorularını cevaplayan eski milli kaleci Rüştü Reçber, Fatih Terim ile ilgili bir soruyu cevapladı. 

Karşıdaki kişinin duygularını iyi anlamanın ve analiz etmenin başarıda önemli bir etken olduğunu vurgulayan Reçber, 'Fatih Hoca teknik adamlık bilgilerinin dışında aynı zamanda bu tür unsurları iyi bilen, iyi uygulayan bir kişidir. Gençlik yıllarımda özellikle 1990'lı yıllarda Fatih Terim'le çalışmaya başladığımız zaman şunu gördük, öyle bir konuşma yapardı ki bize, bazen büyüklerimiz şöyle derdi: 'Ölüyü mezardan getirip top oynatacak şekilde konuşur.' Yani biz özellikle doğu insanı olarak bu tür hassas olaylarda iyi tepkiler verebiliriz. Tabi bu motive kısmıydı diğer kısmı da işine odaklandığı zaman işini iyi yapan bir teknik adamdı, bunun da hakkını vermek gerekir” şeklinde konuştu.

'Ben Olsam Trabzonspor'a Ceza Vermezdim'

'Ben Olsam Trabzonspor'a Ceza Vermezdim'

Öğrencilerin, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından Trabzonspor’a verilen ceza hakkında sorduğu soruya cevap veren Rüştü Reçber, “Ben olsam kesinlikle Trabzonspor’a ceza vermezdim. Çünkü, biz yaklaşık bir iki yıldır bir oluşum içerisindeyiz. Bu oluşumun amacı da kişiler tarafından kulüplere verilen cezaların önüne geçmek. Ama maalesef şu an uygulamış, denetim yapmış ve sonucunu almış bir durumda değiliz. Çünkü, bir şahsın vermiş olduğu zararı Trabzonspor Kulübü çekmemek zorundadır. Bu sadece Trabzonspor için değil, her kulüp için geçerli. Yeni kurulan sistemde bu şahısların cezalandırılması gerekir” dedi.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın