Görüş Bildir
Haberler
Ruh Haline Göre Sana Bugünün Kombinini Söyleyelim!

etiket Ruh Haline Göre Sana Bugünün Kombinini Söyleyelim!

12.09.2020 - 11:00 Son Güncelleme: 12.09.2020 - 17:51

Senin için birkaç kombin önerisi derledik! Ruh halini yansıtan görseli seç ve sana uygun kombini keşfet.😌

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ruh halini yansıtan en iyi görseli seç bakalım 👇 😎

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İşte kombinin;

İşte kombinin;

Sanırım kendini rahat ve havalı hissediyorsun. Dolabında bulunan over size bir t-shirt ve şort sayesinde bu rahatlığı ve havalı tavrı yakalaman mümkün. Bugün spor ayakkabılarını giyip, gününü hem senin için kolay hem de tarzından ödün vermeyerek geçirebilirsin. Güzel ve sade bir güneş gözlüğü, sırt çantası ve bere şıklığını ön plana çıkaracaktır.

İşte kombinin;

İşte kombinin;

Bugün öz güvenin yüksek ve kendini güçlü hissediyorsun. Tercih edeceğin siyah deri ceket, yakalamaya çalıştığın marjinal tavrı yansıtacaktır. Altına giydiğin sivri hatlara sahip bir çizme sayesinde bu görüntüyü güçlendirebilir ve şıklığını arttırabilirsin.

İşte kombinin;

İşte kombinin;

Bugün kendini romantik, enerji dolu ve mutlu hissediyorsun. Yapacağın kombinde canlı renkler kullanmayı düşünebilirsin. Üzerine giyeceğin sade bir ton, renklerin canlılığını dengeleyecek ve daha şık bir görünüm kazanmanı sağlayacaktır. Kendini rahat hissettiğin bir sandalet sayesinde, enerjini hiç düşürmeden güne devam etmeye hazırsın.

İşte kombinin;

İşte kombinin;

Bugün kendini şık ve nostaljik hissediyorsun. Üzerine giyeceğin vatkalı bir ceket, elde etmek istediğin vintage tarzı yakalamanı sağlayacaktır. Renkli, uzun ve desenli bir etek tercih etmek, bu görüntünü güçlendirirken, şıklığını bir adım daha öteye taşımanı sağlayabilir.

İşte kombinin;

İşte kombinin;

Bugün heyecanlı, enerji dolu ve partilemeye hazırsın. Tercih edebileceğin mini etek ve düz bir askılı bluz sayesinde elde etmek istediğin eğlenceli ve şık tarzı yakalayabilirsin.

İşte kombinin;

İşte kombinin;

Bugün hafta sonu özlemiyle dolup taşmış hissediyorsun. Tercih edeceğin bir kot pantolon ve üstüne giyeceğin basic bir t-shirt, günü rahat ve hızlı geçirebilmek için oldukça ideal. Yanında kullanacağın bir takım aksesuarlar görüntünü şık bir hale getirmende yardımcı olacaktır.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın