Görüş Bildir
Haberler
Ronaldo 'Altın Ayakkabı'sına Kavuştu

Ronaldo 'Altın Ayakkabı'sına Kavuştu

Enver K.
13.10.2015 - 15:26

Cristiano Ronaldo, parlak özgeçmişine yeni bir ödül daha ekledi. Geçen yıl 48 gol kaydeden yıldız, Altın Ayakkabı Ödülü’nün sahibi oldu

İçeriğin Devamı Aşağıda

La Liga yaklaşık 7 yıldır Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi'nin hegemonyasında geçiyor. Günümüz futboluna damgasını vuran bu iki yıldız, gerek La Liga'da gerekse dünya çapında tüm bireysel ödülleri birer birer topluyor.

Özgeçmişlerine birçok şampiyonluk ve ödül sığdıran iki dünya yıldızından Ronaldo, bir ödüle daha kavuştu. Real Madridli futbolcu, geçtiğimiz yıl Avrupa'da en çok gol atan futbolcu olarak Altın Ayakkabı Ödülü’nün sahibi oldu.

Ronaldo kaydettiği 48 golle La Liga'da geçtiğimiz sezon mücadele eden 14 takımdan fazla gole imza attı. Daha önce 2007-2008 sezonunda Manchester United formasıyla 31 gol kaydeden Ronaldo, ilk Altın Ayakkabı Ödülü’nü kazanmıştı.

Portekizli yıldız, Real Madrid'e transfer olduktan sonra da bu ödülü almaya devam etti. 2010-2011 sezonunda 40, 2013-2014 sezonunda da 34 golle Altın Ayakkabı Ödülü’nü kazanan Cristiano Ronaldo, geçen sezonki 48 golüyle bir kez daha bu onura layık görüldü.

'Daha fazlasını istiyorum'

Ödülünü daha önceden aldığı Altın Ayakkabı ödülleriyle yanyana koyarak adeta şov yapan 30 yaşındaki yıldız 'Bu ödülü 4. kez kazanmak müthiş bir şey. Bir ayrıcalık. Bunun için aileme, takım arkadaşlarıma ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Ama bu bana yetmez. Beşinci hatta altıncı Altın Ayakkabı'yı da istiyorum. ' dedi. 

HTSpor

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0